Fie jubler over rygestop: Men hun ryger stadig

Fie Laursen jubler over sit rygestop, som alligevel ikke helt er et rygestop.

Af Louise Andersen - 15. april 2018 kl. 15:55

Fie Laursen er stoppet med at ryge. Eller; hun er mere eller mindre stoppet med at ryge. Det fortæller hun på sin blog.
– Jeg har ikke røget en smøg i seks dages tid nu, men jeg vil ikke lyve, for jeg tager et hvæs af EN enkelt smøg om aftenen, når Frederik skal til at slukke sin aften smøg, når vi går med Lucky, skriver hun.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører babyplaner
Det var hårdest de første to dage, men Fie kan allerede mærke positive forandringer i sin krop, efter hun er “stoppet” med at ryge.
– Jeg kan mærke, at mine fimrehår er tilbage i både mit luftrør og mine lunger. Hvordan? Ja, jeg vågnede med den vildeste hoste, og når jeg siger vildeste, mener jeg det. Min mor blev bekymret, skriver hun.
LÆS OGSÅ: ‘Divaerne’ er enige: Janni lyver!
Men det er ikke det eneste, for Fie har også haft stor trang til mad.
– Jeg er også sulten 24/7. Altså, jeg kan seriøst spise en gang i timen, og det er alt fra snacks til mad. Jeg spiser virkeligt mange chips, og jeg har lyst til slik. Jeg vidste ikke, at man fik det sådan, når man stopper med at ryge, men det gør man åbenbart, skriver hun.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Philip afslører: Simone og jeg bor allerede sammen

Kan snart ryge igen

Det er dog ikke af sundhedsmæssige årsager, Fie har kvittet cigaretterne. Det skyldes nemlig primært hendes forestående brystoperation den 7. maj, for lægerne anbefaler, at man ikke ryger op til operationen, da rygning kan forårsage grimme ar.
– Jeg har ikke den store træng til at ryge faktisk. Altså, det tripper ikke i min krop efter en smøg, men jeg kunne da godt tænke mig en i det gode vejr. Men jeg vil ikke ryge op til operationen eller fire uger efter, da mine ar skal blive pæne. Så kan jeg ryge alle de smøger, jeg vil efter, medmindre jeg selvfølgelig bare vælger at stoppe helt, skriver hun.
Du kan læse resten af Fies blogindlæg her.
LÆS OGSÅ: HER ER PRISEN: Dét koster det at bo hos Linse
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold