Fie Laursen holder sommer i Danmark

Den populære blogger skifter LA ud med Danmark.

Paradise hotel
Af Emilie Holm Egebro - 23. juli 2015 kl. 13:25

Tidligere har den tidligere paradiso Fie Laursen brugt meget af sin tid i Los Angeles. Man kunne måske derfra tro, at sommerferien også skulle tilbringes der, men sådan forholder det sig ikke.
– Jeg er hjemme i Danmark hele sommerferien. Så får jeg til gengæld tre forskellige venner på besøg på skift fra LA. Og så står den ellers bare på hygge, og jeg skal vise dem rundt i Danmark, forklarer Fie.
– Min sommer skal også bruges på min blog og forskellige projekter, som jeg har gang i. Jeg skriver denne sommer kontrakt med et app-firma, som jeg skal lave PR for, og så har jeg jo netop åbnet min egen webshop.
Fie skal også bruge meget af sin sommer i tandlægestolen, efter at hun har ødelagt sin tænder gennem sin spiseforstyrrelse.
LÆS OGSÅ: STORT DRAMA: ‘Paradise’-bloggere i heftig krig
LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Min mening om andre bloggere
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser