Fetterlein: Overtro beskytter mod frygt

Den tidligere tennisstjerne var træt af, at overtroen styrede hans liv.

Af Mikkeline Andersen - 26. september 2014 kl. 9:03

OCD, tvangstanker eller overtro. Kært man har mange navne. Under alle omstændigheder er Frederik Fetterlein blevet træt af at kigge under koppen to gange eller banke på dørkarmen. Derfor valgte den tidligere tennisstjerne at opsøge en psykolog i premiereafsnittet på ‘Fetterleins fristelser’.
– Det har hjulpet mig. Det er i orden med overtro, men det skal ikke være styrende for ens liv. Det havde taget overhånd for mig, og det var jeg ked af. Derfor søgte jeg hjælp, så jeg nu kan kontrollere det, fortæller Fetterlein til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Linse: Vi ændrer os aldrig
Redder ikke dagen
Psykologen gav Fetterlein redskaber til at kontrollere den overtro, som han opbyggede gennem sin tenniskarriere.
– Hun sagde, at jeg skulle køre en tur i bilen. Hvis der skete noget, så måtte vi tage den derfra. Men der skete jo ikke noget. Overtro er en beskyttelse mod frygt, siger han.
Overtro kan heller ikke skabe lykke, erkender den tidligere tennisstjerne.
– Jeg vinder jo heller ikke i lotto ved at røre en kop to gange.
LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-Nadia: Liam stortrives
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser