Fetterlein efter 'Luksusfælden': Sagde nej til 7 millioner

Frederik Fetterlein sagde nej tak til 7 millioner, efter han havde været med i ‘Luksusfælden’.

Af Louise Vilsbøl - 31. maj 2016 kl. 14:55

I aften i ‘Til middag hos’ gæster Linse Kessler, Jannie Ree og Gustav Salinas den tidligere tennisspiller Frederik Fetterlein, og her åbner aftenens hovedperson op om sine store økonomiske problemer.
– Da jeg for eksempel gik konkurs og var med i ‘Luksusfælden’, der tabte jeg 5,2 millioner kroner på nogle aktier og sådan noget. Der havde jeg 7 mennesker, der ringede fra Monaco og sagde “vi skal lige have dit kontonummer”, og jeg sagde “hvorfor”, og så sagde de “vi overfører 7 millioner kroner på netbank lige nu”, fortæller Frederik Fetterlein.
LÆS OGSÅ: Fetterleins bryllup udsat: Jeg venter på bruden
Men til trods for de gavmilde tilbud fra vennerne, så var han fast besluttet på at gøre op med sit tidligere mønster, så han sagde nej tak, så han kunne lære af sine fejl og lære ikke at bruge penge, som han ikke havde.
De andre deltagere er imponerede over Fetterleins rygrad, og Linse ved ikke helt, om hun også havde sagt nej tak til 7 millioner. Men der er bred enighed om, at det må være Frederiks egen gavmildhed, der kom igen, siden vennerne tilbød ham de penge.
Nyforlovet Fetterlein afslører: Vi skal snart have et barn
Få et smugkig på middagen hos Fetterlein herunder, og se med i aften kl. 19.00 på TV3.

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.