Frederik Fetterlein: For dårligt af Rory McIlroy

Fetterlein mener, at Rory McIlroy har haft et blackout, da han aflyste brylluppet med Caroline Wozniacki.

Af Katrine Troelsen - 23. maj 2014 kl. 17:00

Det er ikke en dans på roser at hedde Caroline Wozniacki lige nu. I denne uge valgte hendes (eks-)forlovede Rory McIlroy at aflyse det forestående drømmebryllup, selv om invitationerne netop var blevet sendt ud.

Siden har mange kendisser undret sig over bruddet og nu tager Frederik Fetterlein bladet fra munden og bakker op om sin kollega og veninde Det skriver ekstrabladet.dk.

Frederik Fetterlein har kendt Caroline i mange år og bekymrer sig nu for hendes velbefindende. Også Rorys timing undrer Fetterlein.

– Hvis det var min kæreste, der skulle spille French Open, havde jeg sgu ikke meldt det ud lige inden, hun skulle spille en af de vigtigste turneringer. Det ville ødelægge hendes humør og forberedelse. Det er for dårligt, siger Fetterlein til ekstrabladet.dk.

LÆS OGSÅ: McIlroy får kolde fødder: Dropper bryllup med Wozniacki

Fuldstændig vanvittigt

Fetterlein mener, at Rory burde have ventet efter at Caroline havde fået spillet den vigtige tennis-turnering French Open. Han er bange for at bruddet har ødelagt Carolines fokus og vil forværre hendes tennisspil.

– Det bliver mærkeligt at lande til verdens største pressebegivenhed og blive spurgt til sit kærlighedsliv, når man bare vil spille tennis. Jeg ville ikke synes, det var særligt fedt. De gange jeg er stoppet med en kæreste, lige inden en turnering, ramte jeg ikke bolden, forklarer Fetterlein til avisen.

Frederik Fetterlein håber dog på, at Caroline kan bruge bruddet konstruktivt i den kommende turnering.

– Måske gør hun det pissegodt, fordi hun bare tænker, nu skal jeg kraftedeme bare spille.

LÆS OGSÅ: Caroline taler for første gang om bruddet
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.