Fest med Putte og de andre stjerner

Vil du gerne feste med Putte, Mitchell, Flotte fyr eller Posh fra Kongerne af Rømø? Så har du chancen nu. Putte står nemlig bag et nyt koncept, hvor stjernerne kan lejes til barer, diskoteker eller privatfester.

Af Louise Vilsbøl - 27. september 2012 kl. 12:46

Man støder ofte på realitykendisser bag baren på forskellige provinsdiskoteker, når de er gæstebartendere. Men nu har den søde Putte fra ’Singleliv’ taget initiativ til en festservice, hvor Putte og co. kommer og fyrer op for folks fester.
– Man kan få besøg af mig i baren, og så bliver der fyret op for en bette fest i det kostume, som baren eller diskoteket ønsker. Jeg eller vi kan fungere som bartender, eventpiger, ja eller bare komme for at feste, hvis det er det folk ønsker, fortæller hun og uddyber udvalget af hvem “co.” kan være.
– Baren fortæller mig, hvem de ønsker, jeg kommer med. Det kan være lige fra Christina fra kongerne af Rømø til Flotte Fyr, ja eller bare min veninde Charlotte Holck, som er en SUPER god bartender og festpige, fortæller Putte.
LÆS OGSÅ: Se strip og støt et godt formål
Vælg realityfolkenes udklædning
Og det er ikke kun kendissen, man kan vælge, når man booker Putte og co., man kan også bestille dem i forskellige tema-udklædninger, og her kommer det meget an på sæsonen, hvad der er efterspørgsel på.
– Lige for tiden booker folk mig til at være tyroler pige i deres bar, det er jo lige sæson for det! På torsdag skal jeg blandt andet stå i bar hos Antons Bierbar i Esbjerg med Christina fra Kongerne, hvor vi skal være tyrolerpige, fortæller Putte.
Man kan læse mere på facebook og kontakte Putte her, hvis man er interesseret i at få hende og nogle af de andre realitystjerner ud i ens bar. Men hvis ikke ens reality-favorit er på listen over kendisser, så skal man ikke være bleg for at spørge. Putte har nemlig flere kontakter og vil ikke udelukke, at hun kan skaffe netop din favorit.
– Ja det kunne også være Susan de spurgte til. Så tager jeg da hende med, fastslår Putte.
LÆS OGSÅ: Mitchel er forelsket i en pige
Der er rift om Putte og co.
Prisen for at få Putte og co. ud i sin bar kommer an på, hvilken dag, hvor mange timer, om det er Jylland eller Sjælland og hvem man ønsker skal gøre Putte selskab.
– Men hvis det er, så finder vi den rette pris, plejer jeg at sige, siger hun med et smil. Og det er da også blevet et så stort hit, at hun er booket i næsten hele oktober og november, så man skal være hurtig, hvis man vil have besøg af Putte og co. Den smukke singlepige har en idé til, hvorfor der er så stor rift om hendes arrangementer.
– Der er ingen andre gæstebartendere der vælger at klæde dig sådan ud, fortæller hun.
LÆS OGSÅ: Singleliv-Jackie: Jeg er en vildbasse
Idéen til foretagendet har været undervejs længe, men fordi Putte har været sygemeldt, så har hun ikke måttet arbejde. Men nu er hun kommet på SU, fordi hun er ved at tage en HF, hvorefter hun vil læse til socialrådgiver.
Kontakt Putte på facebook her, hvis du vil have hende og vennerne ud til din fest – men skynd dig, der er rift om dem.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.