‘Fede forhold’-par er blevet gift

Det lykkelige par har sagt ja til hinanden under åben himmel.

Af Louise Vilsbøl - 2. juli 2022 kl. 10:55

I anden sæson af ‘Fede Forhold’ på DR kunne man blandt andet følge Tina og Isabel, som kæmpede for at få og holde den sunde livsstil. I sidste afsnit af programmet gik Isabel på knæ for Tina og spurgte, om hun ville gifte sig med hende.

LÆS OGSÅ: Efter vægttab: Tina og Isabel er blevet godkendt til at få børn

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Oliver Bjerrehuus og kæresten taler ud om fremtidsplanerne.

Tina svarede ja, og i lørdags bekræftede de begge løftet og blev til ægtefolk under en romantisk og meget varm bryllupsfest.

– Vi havde simpelthen den mest vidunderlige og fantastiske dag. Vejret var virkelig med os, det var både lækkert og varmt (for varmt til brudekjole). De smukke rammer, som man finde i Skibelund krat var med til at gøre det hele mere idyllisk og romantisk, skriver de på Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Måtte hentes af politiet: Derfor gik Bro konkurs

– Vi var mega heldige og beæret over, at vores dejlige veninde Tanja kunne vie os, hun havde skrevet den smukkeste tale til ære for os.

Dropper bryllupsrejsen – for nu

Overfor Realityportalen / HER&NU uddyber de, at dagen ikke kunne have gået bedre.

– Det hele var bare lige i vores ånd. Hele dagen gik simpelthen så hurtigt, og inden vi så os om var det slut. Jeg forlod Tina lørdag morgen, hvor jeg kørte op til min storesøster for at gøre mig klar. Vi havde aftalt med fotografen, at vi ville lave det, man kalder “first look” billeder, så hun i gode rammer kunne fange vores reaktioner, når vi så hinanden i vores kjoler. Det blev mega godt. Vi havde ikke set hinandens kjoler inden, fortæller Isabel.

Tina og Isabel havde ønsket sig penge i bryllupsdage, fordi deres store drøm er at komme til Maldiverne. Det kommer dog tidligst til at blive til vinter, da der lige nu er regntid, og derfor er der heller ikke dømt hvedebrødsdage lige med det samme.

– Vi havde kigget på, om vi skulle tage et lille ophold her i Danmark nu her, men vi har først ferie i august, og den er allerede fyldt ud med højskole og sommerhus. Så de næste 4 uger står på kedelig hverdag med masser af arbejde, slutter Isabel.

LÆS OGSÅ: Tina og Thomas efter ‘Fede forhold’: Vi har bedre sex

I ‘Fede Forhold’ tabte Tina og Isabel sammenlagt 60 kilo, og efter programmet drømte de både om bryllup og børn. Nu er det ene punkt krydset af, så mon ikke børn er næste punkt på dagsordenen.

Se de søde billeder fra parrets store dag herunder: