‘Fede forhold’-Ditte: Kampen for en baby kostede forholdet

Der er sket meget i Dittes liv, siden kameraerne slukkede.

Af Louise Vilsbøl - 14. august 2021 kl. 12:55

For to år siden kunne man følge Ditte og Dietmars kamp mod kiloene og for forholdet i programmet ‘Fede forhold’. Deres motivation til vægttabsrejsen svingede i programmet, men i slutningen endte de begge alligevel med at have tabt sig en del. De blev gift i programmet, og drømmen om en fælles fremtid og et barn levede i bedste velgående. Siden er der dog sket en del.

LÆS OGSÅ: Janni Ree efter operation: Frygter, det er kræft

– Det er gået op og ned, siden vi medvirkede i ‘Fede Forhold’. År 2018, hvor vi optog, var helt sikkert et fantastisk år, jeg aldrig glemmer med vægttab, rejser og bryllup. Dog har jeg efterfølgende haft fire ufrivillige aborter, og til sidst var det for hårdt for ægteskabet, og vi er blevet skilt i oktober 2020, fortæller Ditte og fortsætter:

– Men under de hårde omstændigheder lavede jeg podcasten ‘Venterummet’, hvor jeg taler om mine aborter og alt, der indebærer ønsket graviditet, og det har været meget helende.

LÆS OGSÅ: CHOK! Kendispar skal skilles

Jeg er tyk og glad

Ditte har holdt vægttabet fra ‘Fede forhold’ på 20 kilo ved lige, men hun har ikke tabt sig yderligere, selvom det egentlig var planen efter programmet, hvor hendes mål var et tabe 45 kilo.

– Faktisk har jeg lagt vægttab helt fra mig. Det fyldte for meget, jeg brugte alt min tid på at ville tabe mig, og det var den ene nedtur ikke at komme i mål efter den anden. Og den ro jeg har nu, hvor jeg ikke konstant tænker over det, der er min vægt meget stabil, og jeg elsker min krop, som den er og hviler i det, fastslår Ditte, som dog alligevel drømmer om et vægttab på sigt.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Her er den nye ‘X Factor’-vært

– Jeg vil gerne tabe mig, fordi det kan give en billet til fertiltetsbehandling – en dag hvis det bliver nødvendig, men lige nu er det ikke på tale. Når jeg tænker tilbage på programmet, ville jeg ønske, at tykaktivismen blev respekteret mere, og at ingen skulle føle sig fatshamet. Det har jeg ikke selv følt, men efter hver sæson kan jeg forstå, nogen føler sig stigmatiseret på grund af programmet, og det gør mig ked af det. Jeg er nemlig tyk og glad!

Har mødt ny mand

Ditte har den dag i dag mødt en ny mand, og hun lever hver dag efter, at hendes liv skal være fyldt med dejlige oplevelser og god energi. De to er dog endnu ikke kærester, men de har datet siden april og skal også på ferie sammen.

Følg med i Dittes liv på hendes Instagram herunder, hvor man også kan finde podcasten ‘Venterummet’, som hun har lavet sammen med sin søster.

LÆS OGSÅ: Cengiz åbner op om uvenskab i ‘Familien fra Bryggen’

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ditte Marie Brandstrup (@dittembk)