Her er favoritterne i 'Vild med dans' - Her & Nu

Her er favoritterne i 'Vild med dans'

Bookmakerne er enige om, hvem der fra start vil forlade showet, og hvem der står til at vinde allerede inden første program.

Af Stephanie Lam - 7. september 2018 kl. 11:13

I aften går det løs for åben skærm. Masser af flotte kjoler, pudsede sko og vilde dansetrin kommer til at florere på danskernes skærme i hele landet. Der er nemlig premiere på en ny sæson af det populære show ‘Vild med dans’. Men sæsonen i år kommer til at foregå meget anderledes end de forrige.
LÆS OGSÅ: Populær YouTuber takkede nej til ‘Vild med dans’
I år bliver ingen par stemt ud i første program. Det kommer først til at ske fra sæsonens andet program. Sidste år lagde programmet ellers ud med, at et par røg ud allerede i første runde. Så i aften kan seerne læne sig tilbage og nyde et flot show og en velkomst til alle deltagerne. Vi må derfor vente spændt på at vinke farvel til det første par i.
Også finalen kommer til at være helt anderledes end nogensinde før.
– Det afgørende nye er, at vi for første gang vil se tre par dyste i en finale, fortæller underholdningsredaktør Thomas Richardt Strøbech til TV2.
– Et ekstra par i finalen vil tilføre endnu mere spænding og flere favoritter at heppe på, forklarer han.
LÆS OGSÅ: TV 2 løfter sløret for store ændringer i ‘Vild med dans’
Bookmakerne er stort set enige om, at skuespilleren, Esben Dalgaard og tidligere finalist i ‘Den store bagedyst’, Rosa Kildahl,  står til at lægge danseskoene på hylden som nogle af de første i showet. Man får nemlig pengene 25 gange igen, hvis man satser på de to som årets vindere.
Omvendt mener Bookmakerne, at det bliver skuespilleren, Molly Egelind og den tidligere Melodi Grand prix- og Eurovision-vinder, Emmelie De Forest, der er favoritterne blandt de tolv par, der skal dyste på dansegulvet. Lige nu får man nemlig pengene 4,5 gange igen, hvis man spiller på en af de to kvinder som vindere af ‘Vild med dans’ 2018.
Den tidligere håndboldspiller, Lars Christiansen, er også i top 3, men står til en lidt højere odds, end Molly og Emmelie.
LÆS OGSÅ: Wauw! Christopher friede med tre ringe til Cecilie
Hvem vinder ‘Vild med dans’ 2018?
Molly Egelind, 4.50
Emmelie De Forest, 4.50
Lars Christiansen, 6.00
Laila Friis-Salling, 7.50
Signe Lindkvist, 9.00
Adam Duvå Hall, 11.00
Emil Thorup, 15.00
Rolf Sørensen, 18.00
Simon Stenspil, 18.00
Lucy Love, 20.00
Esben Dalgaard, 25.00
Rosa Kildahl, 25.00
LÆS OGSÅ: ‘Lukususfælden’-ekspert indrømmer økonomisk bommert