Her er favoritten til at vinde 'Nybyggerne'

I aften bliver det afgjort, hvem der skal vinde deres eget hus i ‘Nybyggerne’, men hvem har favoritrollen?

Af Louise Vilsbøl - 30. marts 2016 kl. 14:50

Ni ugers intens kamp mod hinanden og tiden slutter i aften, når vinderne af ‘Nybyggerne’ kåres i den store finale, som bliver sendt direkte fra Farum på TV 2.
Kapløbet er tæt, og det er op til seerne, hvem der skal løbe med sejren, titlen og ikke mindst nøglerne til deres helt eget drømmehus til en værdi af 3,4 millioner. Men allerede nu kan man få en indikation om, hvem der er favorit til at vinde tv-programmet. Et af parrene giver i hvert fald de andre baghjul på facebook.
LÆS OGSÅ: Hjemme hos Lise og Michael fra ‘Nybyggerne’: Vores forhold blev stærkere

Nybyggerne på facebook

Nybyggerne på facebook


Så hvis man ser antallet af likes på de fire pars facebooksider som en indikation af, hvem der er mest populær hos seerne, så er det det unge par Lise og Michael, som i skrivende stund har 8912 fans, der er favoritten. Her går andenpladsen til Christel og Johan, som har 5301 fans.
Intet er dog afgjort endnu, og alt kan ske – derfor er alle finaleparrene helt på stikkerne i dag, og de forsøger alle at få hjælp på de sociale medier til afstemningen, som allerede er i gang. Hvem er din favorit til at vinde? Deltag i afstemningen herunder, og se billeder fra alle husene øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Her er de nye landmænd
LÆS OGSÅ: Nicklas fra ‘Ud af stilheden’: Sådan går det i dag

Hvem skal vinde 'Nybyggerne'?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.