Farvel til 'X Factor': Denne kunstner må vinke farvel til drømmen

Bookmakerne mener, at Alma vinder hele molevitten, mens enten Kali, Smokey Eyes eller Emil risikerer at ryge ud efter det første liveshow.

Af Kenth. G. Madsen - 20. februar 2020 kl. 09:25

Alma Agger fra Christianshavn er favorit til at vinde den 13. sæson af ‘X Factor’. Det mener i hvert fald Danske Spil, der har givet hende det laveste odds på 3,50, mens Kali med odds på 20, Smokey Eyes med odds på 16 og Emil med odds på 13 spås exit, når det første liveshow er rullet over tv-skærmen.
Ifølge gambling-entusiasternes ‘Casinoguide’ er unge-kategorien den mest populære, når det gælder evnen til at suge SMS-stemmer til sig.
LÆS OGSÅ: Tabita efter ‘X Factor’: Jeg har fået virkelig meget hate
Gennem de seneste 12 sæsoner har der været 24 unge med i den afsluttende top fire-fase, mens +23 har haft 15 deltagere. Grupperne kan kun bryste sig af ni deltagere i toppen. Derfor kan det synes sandsynligt, at Thomas Blachman med de unge bliver dommeren, der vinder. Så bør man smide penge efter ham?
Der er dog et men. Det har nemlig vist sig, at kun fire unge er all the way. De har det nemlig med ikke at holde hele vejen til guldet. Den mest vindende kategori er faktisk +23 med fem vindere, mens grupperne er repræsenteret med tre øverst på skamlen. Så ud fra den statistik vil Oh Land nå langt med Kali, Ilona og Nicklas i voksen-kategorien.
LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’ er tilbage: Vildere end nogensinde
Deltagernes præstationer ved første liveshow på fredag kan altså sagtens nå at vende op og ned på hele regnestykket.
Se ‘X Factor’ på TV2 på fredag kl. 20.00.
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-babe kom til Danmark som 13-årig
LÆS OGSÅ: Irina og Morten afslører: Barn nummer to er ikke realistisk