Far afslører: Populær 'Teen Mom'-stjerne klar til exit - Her & Nu

Far afslører: Populær 'Teen Mom'-stjerne klar til exit

Den unge mor er en af de mest populære i programmet, men nu er hun klar til at droppe programmet helt.

Af Jonas Sand - 5. juli 2016 kl. 18:55

Chelsea Houska har gennemgået en stor udvikling, siden hun første gang dukkede op på tv-skærmen i ‘Teen Mom 2’ i 2011. Den unge mor har udviklet sig fra en pige med rod i tilværelsen, der kæmpede for at få forholdet Adam Lind, faren til datteren Aubree, til at fungere, til at være en af seriens mest populære unge mødre.
Adam Lind er endegyldigt blevet droppet for længe siden, og Chelsea Houska har siden fundet kærligheden med Cole DeBoer, som hun gifter sig med senere i år. Og nu har hun fået så meget styr på sit liv, at hun helt vil droppe MTV-programmet.
Det afslørede hendes far, Randy Houska, som tv-seerne også gentagende gange har stiftet bekendtskab med, når han forsøgte at banke lidt fornuft ind i hovedet på den unge mor, da han gæstede podcasten Dentists, Implants And Worms.
– Hun er klar til at droppe programmet. Jeg ved ikke, om jeg må sige det. Men hun vil i hvert fald have det helt fint, hvis serien slutter. Hun er 24 år gammel og har et hus. Det er kun derfor, hun er blevet ved. Men hun har det godt, og der er helt styr på pengene til Aubrees skolegang, sagde han.
LÆS OGSÅ: Rasende ‘Teen Mom’-stjerne bekræfter: Jeg er færdig med programmet!
LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-far dropper datteren for styrketræning
Intet tv-bryllup
Det har ligget i luften i et stykke tid, men faren bekræftede også, at tv-holdet ikke har fået lov til at komme med, når Chelsea og Cole bliver gift til oktober. MTV pressede ellers på, men den unge mor takkede nej.
– Chelsea skal giftes til oktober, og her trak hun en streg i sandet. Hun vil ikke lade dem filme det. Der var en masse diskussioner frem og tilbage, og de (MTV, red) ville helt sikkert gerne. Men hun ville ikke have det optaget. Hun ville ikke have det på tv.
– Hun har ikke brug for, at de betaler det. Jeg er meget stolt over, at hun samlede modet til at sige nej. De kommer med til hendes polterabend og sådan noget, men med hensyn til brylluppet aftale de, at hun sender en række billeder, som de må bruge i programmet.
I forvejen har Chelsea Houskas ekskæreste, Adam Lind, meldt ud, at han er helt færdig med programmet og ikke har tænkt sig at underskrive en kontrakt for den kommende sæson. Spørgsmålet er, om han – og Chelsea – kan takke nej til de mange penge, når det kommer til stykket.
LÆS OGSÅ: AFSLØRET: Så vild er ‘Teen Mom’-stjernernes løn
LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-far dropper sag om forældremyndighed
LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-Farrah chokerer igen: Bikini-billeder af syvårig datter
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.