Fans vil boykotte 'Keeping Up With the Kardashians: Uacceptabelt - Her & Nu

Fans vil boykotte 'Keeping Up With the Kardashians: Uacceptabelt

I Kardashian/Jenner-klanen kan man hurtigt træde ved siden af. Og det mener fans i den grad, at alle – undtagen Caitlyn Jenner – har gjort.

Af Anna Løwe - 12. december 2019 kl. 16:54

Caitlyn Jenner, far til Kendall og Kylie Jenner, har de seneste par uger deltaget i det australske reality-program ‘I’m A Celebrity… Get Me Out of Here!’
Når en deltager forlader programmet, er der tradition for, at familiemedlemmer står for enden af en bro og venter med åbne arme og kærlighed. Men sådan skulle det ikke blive for Caitlyn – hun måtte gå over broen og sande, at ingen af hendes berømte familiemedlemmer havde tænkt sig at tage imod hende dér.
LÆS OGSÅ: DRAMA: Caitlyn Jenner om ødelagt forhold til Khloé Kardashian
På Instagram kunne man da også følge med i, hvad familien ellers havde travlt med – Kylie var på skiferie, Kendall hyggede sig med venner på en yacht, mens Kim reklamerede for sine brands på Instagram med omkring 70 videoer.
Det har fået fans af ‘I’m A Celebrity… Get Me Out of Here!’ op i det røde felt, og de opfordrer nu folk til at boycotte familiens show ‘Keeping Up With the Kardashians’ og Kylie Jenners milliardvirksomheder Kylie Cosmetics og Kylie Skin.
– Jeg kan slet ikke fatte, at både Kendall eller Kylie var på ferie i stedet for at tage imod Caitlyn på broen, skrev en fan.
LÆS OGSÅ: Derfor skjulte Caitlyn Jenner kønsskifteoperationen for Kardashian-familien

Uvidende familie

En anden seer af programmet skrev, at Caitlyn er en kæmpe inspiration, og at hun fra nu af ikke vil se ‘Keeping Up With the Kardashians’ længere, mens andre kommenterede, at de heller ikke ville købe Kylies produkter længere, når hun ikke kunne være der til at støtte sin far.
LÆS OGSÅ: Kris Jenner åbner op om Tristan og Khloé
Caitlyn blev dog taget imod af partneren Sophia Hutchins, som hun har dannet par med siden 2017, da hun kom tilbage til hotellet. Hverken Kendall eller Kylie har kommenteret situationen, men Caitlyns søn Brandon har gjort det klart, at ingen fra Kardashian/Jenner-familien var blevet kontaktet af produktionen bag ‘I’m A Celebrity… Get Me Out of Here!’, og det istemte Kim sig også i nedenstående tweet:


LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
Caitlyn kunne dog vende lykkelig hjem til Malibu, hvor Kylie og Kendall havde pyntet hendes hus op. Så det tyder ikke på, at Caitlyn har taget de sure fans’ holdning med sig hjem.

 

View this post on Instagram

 

Thank you my baby’s @kendalljenner @kyliejenner

A post shared by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on


LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
LÆS OGSÅ: WOW: Kanyes vilde milliongave til Kim Kardashian West