Fans raser mod Britney: Det er dyrplageri

En video af en lænket løve har fået fans til at kritisere superstjernen.

Af Mikkel Pasztor - 27. oktober 2022 kl. 6:55

De sidste år har været specielle for den skandaleramte stjerne Britney Spears. Efter at have være underlagt et værgemål i næsten 13 år, blev hun endelig fri sidste år.

I årene har både Britney og hendes fans talt højt om manglen på frihed. Endda så højt, at det kulminerede med en meget omtalt dokumentar og bevægelsen #FreeBritney, der blev skabt med demonstrationer til følge.

LÆS OGSÅ: Kanye West sagsøgt for næsten 2 milliarder

Nu tyder det dog på, at piben har fået en anden lyd hos hendes mange fans. For selvom Britney ofte deler opsigtsvækkende billeder og videoer på sin Instagram, hvor hun blandt andet er fuldstændig nøgen, så er hendes nyeste opslag over grænsen, mener mange.

Videoen viser nemlig en mand, der sidder og holder en afrikansk hanløve lænket, i hvad der ligner en almindelig dagligstue.

LÆS OGSÅ: Kris Jenner i tårer: Har ikke meget tid igen

Og det har altså fået Britneys følgere til tasterne med skarp kritik rettet mod sangerinden:

– Du skal ikke opfordre til sådan noget, skriver en følger.

– Britney, du skal ikke støtte sådan noget. Du, af alle, bør vide, hvordan det er at blive frarøvet sin frihed, skriver den næste.

– Og DU taler om frihed. Hvordan kan du så ikke se, når et dyr bliver mishandlet?, skriver en følger og sådan fortsætter det ellers:

LÆS OGSÅ: Realitystjerne dømt for voldtægt

– Jeg hader, at du promoverer det her, skriver en anden følger.

– Dyremishandling er ikke sjovt, Britney. Du burde vide, hvordan det er at være lænket.

Britney var ellers på vej mod et comeback med en ny single med Elton John, men hvordan videoen påvirker dette, må vi vente og se.

Du kan se videoen herunder:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)

 

Læs mere om