‘Fangerne på fortet’-sportshold: Vi gider ikke ‘Paradise’-deltagere

Pernille Harder, Chris Christoffersen, Martin Jørgensen er glade for, at de kom på hold med sportsfolk.

Af Jonas Sand - 21. september 2020 kl. 08:55

I aftenens afsnit af ‘Fangerne på fortet’ dyster på det ene hold Pernille Harder, Chris Christoffersen og Martin Jørgensen. Førstnævnte var ikke i tvivl, da hun blev spurgt, om hun ville være med, siger hun til Realityportalen.

– Jeg har set det meget i min opvækst, hvor jeg også har leget det på værelset med mine kammerater. Så jeg havde trænet lidt på forhånd. Men nu fik jeg mulighed for at være med, og så takkede jeg ikke nej, griner Pernille Harder, der dog må indrømme, at det rigtige Fort Boyard var noget bedre end pigeværelset.

LÆS OGSÅ: Umut får høvl på de sociale medier: Spoiler ‘Fangerne på fortet’ afsnit

Chris Christoffersen kendte kun programmet af navn, men havde ikke selv set det tidligere, inden han kastede sig over de vovede udfordringer. Alligevel sagde han ja.

– For mig handlede det om, at jeg gerne ville udfordre mig selv, og det kunne man her – men stadig være inde for nogenlunde sikre rammer, hvor man føler, at der er folk, der har styr på det, hvis det skulle gå helt galt, siger Chris.

LÆS OGSÅ: Gunnvør om drama i ’Forsidefruer’: Jeg har lært at acceptere det

Gider ikke ‘Paradise’-deltagere

Chris Christoffersen er tidligere professionel basketballspiller, Martin Jørgensen er tidligere professionel fodboldspiller, og Pernille Harder er blandt verdens bedste kvindelige fodboldspillere. Derfor er det netop sportsverdenen, der binder de tre deltagere sammen som hold, og det er også det, de peger på, som deres største styrke.

– Vi er konkurrencemennesker. Vi vil alle gøre vores bedste, og vi ved, at der ikke er én af os, der går ind til det og så siger: “Det kan være lige meget, om vi vinder eller taber den her duel eller får nøglen med ud.” Jeg er rimelig sikker på, at de to vil gøre alt, de overhovedet kan for at få nøgle. Derfor sagde jeg også, at jeg helst ville være sammen med sportsfolk, siger Martin Jørgensen.

LÆS OGSÅ: ‘Fangerne på fortet’-værterne: Vi er slet ikke modige

– Nej, vi orkede simpelthen ikke at stå med en eller anden ‘Paradise’-deltager, der stod og sagde: “Ej, det har jeg egentlig ikke lyst til” eller at det ikke er vigtigt, om vi vinder eller ej, uddyber Chris Christoffersen.

Holdet skal dyste mod Mark O. Madsen, Gunnvør Dalsgaard samt Peter Palshøj, om det så lykkes de tre sportsfolk at vinde i ‘Fangerne på fortet’ kan du se på TV3 og Viaplay i aften kl. 20.00.

LÆS OGSÅ: Teitur er blevet knust: Jeg er et kæmpe svin