Fanfest endte i fiasko for Numse-Rasmus

Fanfest endte i fiasko for Numse-Rasmus

Den stort anlagte fanfest med flere tusinde tilmeldte blev en stor fiasko for Numse-Rasmus, da kun to fans mødte op.

Singleliv
Af Louise Vilsbøl - 9. februar 2015 kl. 14:50

Lørdag holdt Numse-Rasmus sin stort anlagte fanfest, som han for et par uger siden var nødt til at flytte, fordi flere tusinde havde tilmeldt sig. I første omgang havde han ellers inviteret sine fans hjem i sin etværelses lejlighed. Det viste sig dog, at den numse-glade reality-fyr fra ‘Singleliv’ godt kunne have holdt sig til sin første plan.
Der dukkede nemlig kun 2 fans op til hans fanfest, som blev holdt lørdag på Diskotek Monkey Club i Aalborg, det skriver mx.dk.
– Der var to piger fra Middelfart. Vi snakkede en halv times tid, og så gik de igen, fortæller en skuffet Numse-Rasmus til avisen.
LÆS OGSÅ: Ulven og Numse-Rasmus indgår samarbejde
Langer ud efter Facebook – jeg har masser af fans
Selvom fanfesten var en stor skuffelse, så er Numse-Rasmus ikke vred på sine fans, han langer i stedet ud mod Facebook.
– Jeg holdt fan-dag i dag for sidste gang, og der var 186 tilmeldt. Jeg er ikke ked af det på nogen måder. Jeg bebrejder Facebooks utroværdighed omkring tilmeldinger generelt. Om det gælder mig, en der holder fødselsdag, et diskotek-arrangement, skriver han i et brev til metroexpress og fortsætter:
– Min opsang er til Facebook. Der må laves ændringer. Der bør være en bindende tilmelding, så man som arrangør bedre kan kontrollere det. Jeg har masser af fans, så er ikke hæmmet eller noget savner bare sikre tilmeldinger på Facebook i fremtiden for alle.
LÆS OGSÅ: Numse-Rasmus vil kysse sig til verdensrekord
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.