Familien Reimar åbner Tivoli: Partykongen er klar

De kendte glædede sig til at fejre genåbningen af serveringsstederne med øl og snaps i Tivolis restaurant Grøften, hvor blandt andet Johnny Reimar har haft sit stambord i over 40 år. Hans datter skal i øvrigt giftes næste år.

Af Kenth G. Madsen - 23. april 2021 kl. 14:42

Dørene blev endelig slået op for det, vi alle har ventet på: genåbningen af restauranter og barer, og Johnny Reimar, der er kendt som partykongen med de vildeste tyrolerfester, var på plads med familien blandt flere andre kendte. Der blev spist rejemadder, drukket store fadøl og snaps, mens forårssolen skinnede udenfor.

– Vi har haft bord i mere end 40 år, sagde Johnny Reimar, der ankom sammen med fruen Annie, datteren Lotte og hendes forlovede Michael Mio. Den 78-årige entertainer tør godt glæde sig til efteråret.

LÆS OGSÅ: YES! ‘X Factor’ vender tilbage

– Hver gang, der skal være gang i den, så ringer de til en på 78, og så tager jeg tyrolerhatten på, grinerede Reimar i højt humør.

– Jeg er booket op med Tyroler-fester for 1000 mennesker ad gangen, så nu må vi håbe, at det ikke bliver udsat igen, fortsatte han, der sad ved stambordet.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne skal være far

Datteren Lotte Reimar hyggede sig i familiens skød med sin forlovede Michael Mio.

– Det går godt med os, og vi skal giftes til næste år, fortalte hun, der er flyttet sammen med kæresten i ny lejlighed på Strandvejen i Hellerup.

LÆS OGSÅ: UH! Stephanie og Cengiz har fået stor drøm opfyldt

– Vi har været sammen 24/7 i månedsvis på grund af corona, så det har været en fordel at være nyforelsket, sagde Lotte, hvis søn Frederik, der går i gymnasiet, også bor hjemme.

Se flere gæster fra åbningen af ‘Grøften’ i galleriet øverst i artiklen.

LÆS OGSÅ: WOW! STORT vægttab: Kan du kende denne ‘Hjem til gården’-deltager?