'Familien Magnussen': Vi er ikke bange

Racerfamilien tænker ikke meget over risici forbundet med deres hobby.

Af Pernille Hahn Hauberg - 8. februar 2017 kl. 14:49

Den 8. februar får realityserien ‘Familien Magnussen’ premiere på Kanal 5. Her får man mulighed for at følge med, når Danmarks førende racerfamilie åbner op for et indblik i deres noget anderledes livsstil.
LÆS OGSÅ: Klar til ny sæson: ‘Familien fra Bryggen’ rykker til udlandet
‘Hvis du er uheldig, så er du uheldig’
Når speedometeret i Jan Magnussens bil viser mere end 200 kilometer i timen, kunne man godt forestille sig, at hans hustru, Christina, ville stå på sidelinjen og være lidt nervøs.
– Det er jeg faktisk ikke. Jeg er allermest bange for, at Jan bliver sur over, at han ikke vinder, siger Christina Magnussen med et grin.
Lange snakke om eventuelle efterladte fylder derfor ikke meget hos familien Magnussen.
– Det har vi egentlig ikke snakket om. Vi lever i det og ved hvor stor en sikkerhed, der er omkring motorsport. Vi er selvfølgelig klar over, at hvis du er uheldig, så er du uheldig. Det kan du ikke gøre noget ved. Du kan jo være uheldig alle steder, siger Jan Magnussen.
– Du kan ikke være en god motorsportskører eller racerkører, hvis det, at det er farligt, vejer tungt. Så skal du lave noget andet.

LÆS OGSÅ: CHOK: TV3 tvinger ‘Paradise’-deltagere til at blive gift

LÆS OGSÅ: ÅH NEJ! Nu bliver der meget mindre ‘Paradise Hotel’
Få en forsmag på aftenens afsnit af ‘Familien Magnussen’ herunder, og se med kl. 22.00 på Kanal5.


Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.