’Familien Magnussen’: Sådan får vi familielivet til at fungere

Det er ikke let at være gift, når man befinder sig på hver sin side af Atlanterhavet.

Af Pernille Hahn Hauberg - 15. februar 2017 kl. 21:55

– Mit arbejde er i USA, fastslår Jan Magnussen.
I sit job som racerkører har han cirka 200 rejsedage om året og er altså væk fra hjemmet, hvor Christina ’Chrisser’ Magnussen bor med parrets to børn, Luca og Millie. Alligevel har parret kendt hinanden i 17 år og har lige haft kobberbryllup.
– Vi har fundet en måde, der virker for os. Den måde, vi har fundet ud af det på, er, at vi er nødt til at være 100 procent engagerede sammen omkring det her. Det er vores plan, og det er ikke mig, der rejser ud alene hele tiden. Så rejser vi sammen ud, og når de (familien, red) ikke kan tage med, fordi det er midt i skolegang, eller hvad der nu kan komme i vejen, er de jo stadig med på sidelinjen og med på den måde, siger Jan.
LÆS OGSÅ: ‘Familien Magnussen’: Derfor sagde vi ja til at være med i programmet
Giver plads til drømmene
Ud af de 200 rejsedage er Christina og familien med i godt to en halv måned af tiden – altså cirka en tredjedel, og her nyder familien tiden sammen.
– Når børnene kommer på banerne, så er de jo også hjemme. De hygger sig og hopper rundt og leger, og vi har tid sammen, fortæller Christina.
Resten af tiden lever familien adskilt, hvilket de har fået til at fungere ved at prioritere sig selv og hinanden.
LÆS OGSÅ: Familien Magnussen’: Vi er ikke bange
– Jeg tror også, det er fordi, Jan elsker det, han laver, og jeg elsker også at lave det, jeg laver. Så er vi begge to gode til at give hinanden plads til det, siger Christina og fortsætter:
– Vi giver hinanden plads til de drømme, der er. Det er vigtigere at lave noget, man synes er sjovt, og så gå all in på det i stedet for at prøve at spænde ben for hinanden.
Du kan se ’Familien Magnussen’ hver onsdag kl. 22.00 på Kanal 5.
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.