’Familien Magnussen’: Derfor sagde vi ja til at være med i programmet

Jan og Christina ’Chrisser’ Magnussen har ladet et tv-hold komme helt tæt på.

Af Pernille Hahn Hauberg - 8. februar 2017 kl. 21:55

I aften lader racerkører Jan Magnussen og hans hustru, Christina ’Chrisser’ Magnussen for første gang nogensinde danskerne få et indblik i parrets noget anderledes livsstil i programmet ’Familien Magnussen’.
– Vi kender hende bag produktionen rigtig godt, og vi har stor tiltro til, hvad hun vil lave om os, fortæller Jan Magnussen til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Og så sagde vi ja, fordi vi syntes, det kunne være interessant at vise, hvordan livet egentlig er, når man prøver at leve sin drøm, og hvad det kræver. Vi vil gerne vise, at det at være racerkører er mere end bare et weekendjob. Det er meget mere, det er en livsstil.
LÆS OGSÅ: ‘Familien Magnussen’: Vi er ikke bange for døden
En ærlig fortælling
Parret, der har været sporadisk med i klipningsprocessen for at rette eventuelle faktuelle fejl, har set det første afsnit og er indtil videre godt tilfredse.
– Vi synes, de har ramt det rigtig fint. Det var også derfor, vi havde ro i maven. Vi vidste godt, at det ikke ville blive trukket i en retning, som ikke er ligesom vores liv. Det er meget ærlig fortalt, siger Christina Magnussen og tilføjer:
– Det bliver heller ikke talt i overskrifter. Det er også anderledes fra, hvad det plejer, supplerer Jan.
LÆS OGSÅ: Skuffet ‘Gift ved første blik’-deltager sælger brudekjolen
LÆS OGSÅ: ‘Familien Nielsen’-mormor bruger 80.000 på banko
Se med herunder: