'Familien fra Bryggen'-stjerne afslører nyt stort projekt - Her & Nu

'Familien fra Bryggen'-stjerne afslører nyt stort projekt

Den populære fyr fra ‘Familien fra Bryggen’ har lanceret en makeup-kollektion, der er på gaden nu.

Af Anna Løwe - 26. november 2019 kl. 15:12

Niels Laigaard, der også er kendt som Moster Niller i ‘Familien fra Bryggen’, har indgået et samarbejde med det danske vippe- og makeup-brand Noele Beauty.
LÆS OGSÅ: Linse afslører nyt crush og bryllupstanker

Niels og Maria fra Noele Beauty (Foto: PR)


Kollektionen kommer til at bestå af en øjenskyggepalette, en highlighter og et lip kit med tre læbeprodukter. Moster Niller er blevet inspireret af sin store kærlighed til eventyr, hvilket både kommer til udtryk i farverne og produktnavnene.
LÆS OGSÅ: Geggo om uvenskab: Mikkel og Lea vil ikke tale med os
Derudover har han ladet sig inspirere af en række kvinder, der har betydet meget for hans liv, og ikke mindst har han inkorporeret sine egne ønsker til den perfekte makeup-kollektion, så der skulle være noget for enhver smag.
LÆS OGSÅ: Cengiz og Geggo uenige om barn nummer to
Alle produkter i samarbejdet er veganske og fri for parfume – med undtagelse af læbestifterne, der er tilsat lidt duft. Denne detalje er sikkert til stor glæde for de medlemmer af Moster Nillers tv-familie, der er veganere. Det gælder både Linse Kessler og Geggo, og Geggo var da også forbi Noeles og Niels’ lanceringsarrangement, så der er fuld opbakning til Moster Niller og hans nye satsning. Nedenfor kan du se en række billeder fra eventet.
LÆS OGSÅ: Linse afslører: Jeg går aldrig i bad

 

View this post on Instagram

 

Reklame: Danish post: Jeg lover det er sidste post fra mit event med @noelebeauty fra da vi lancerede vores collab #noelebeautyxnielslaigaard ? Vender tilbage til hverdagen igen i morgen ???? Men vil gerne lige sige tak til alle de skønne mennesker der dukkede op til eventet som vi holdte ved @blank_venue og støttede op omkring lanceringen hver og en der dukkede op er jeg så taknemmelige for. Har desvære ikke billeder af alle men her er nogle af dem jeg har billeder med. Det var så fantastisk en dag og tror aldrig jeg vil glemme den. De første har allerede købt og modtaget deres produkter og jeg modtager ikke andet end ros i min DM. Jeg er så glad og lykkelig. Tak for den rigtig gode modtagelse af produkterne. Mange har allerede købt. De fleste af jer har faktisk købt den fulde kollektion, altså alle produkterne. Det er så vildt. Af hjertet tak. ??? #makeup #makeuplaunch #noelebeautyxnielslaigaard #noelebeauty #blue #highlighter #fun #friends #life #mosterniller #nielslaigaard #copenhagen #danmark #amazepr #tiara #launch

A post shared by Niels Laigaard Mikkelsen (@nielslaigaard) on Nov 16, 2019 at 9:19am PST

Produkterne forhandles online og i udvalgte butikker.