STORT GALLERI: Se Geggo og Cengiz' nye skønhedssalon - Her & Nu

STORT GALLERI: Se Geggo og Cengiz' nye skønhedssalon

I dag holdt Geggo og Cengiz reception i deres nye skønhedssalon La’ Lotus i København. Se alle billederne fra dagen.

Af Emilie Holm Egebro - 19. juni 2016 kl. 14:41

I april blev det afsløret, at Geggo og Cengiz havde planer om at åbne en skønhedssalon sammen på Amagerbrogade i København. I dag var den store dag kommet, hvor parret slog dørene op for salonen La’ Lotus og bød på champagne og lækkerier. Fra i morgen åbner salonen for kunder og skønhedsbehandlinger.
– Der har været lidt stres på her til sidst, fordi vi nogle gange er typerne, der gør tingene i sidste øjeblik, og det har vi også gjort her. Indtil i går var her faktisk en rodebutik, og vi tænkte: Fuck altså, når vi det. Men så i går aftes, der gav vi den en ordentlig skalle – især Cengiz – og så nåede vi det! Og vi har glædet os så meget, siger en stolt Geggo til Realityportalen og fortæller, hvor navnet La’ Lotus kommer fra:
– Det var egentlig, fordi jeg tænkte, at det skulle være noget med en blomst, fordi det lyder fint og feminint. Men vi kunne så ikke få Lotus, fordi det var der nogle andre, som havde, men så kunne vi til gengæld få La’ Lotus. Og det synes vi også var ret fint.

En drøm, der går i opfyldelse
At det netop er en skønhedssalon, som Geggo og Cengiz har åbnet sammen, er bestemt ikke en tilfældighed. Det er nemlig noget, som Geggo har overvejet i mange år.
– Jeg har haft en drøm, siden jeg var lille, om at jeg gerne ville åbne min egen skønhedssalon. Og Cengiz var så med på ideen, da han kunne se gode muligheder i det, og så blev det så nu. Det er bare virkelig fedt, forklarer Geggo, som selv skal stå for spraytan i salonen, mens Cengiz sørger for det administrative:
– Jeg skal holde styr på alle hønsene i hønsegården, og så skal jeg ellers står for alt det bag-disken-arbejdet – ringe til forhandlere, skrive mails osv. Holde styr på hele butikken og hjemmesiden faktisk. Jeg glæder mig rigtig meget, men jeg skal lige ordentligt ind i det, men det skal nok komme hurtigt, siger en spændt Cengiz.
Med til receptionen var naturligvis Linse, men også Didde havde taget den lange vej fra Jylland for at være med til den store dag.
Se alle billederne fra dagen i galleriet øverst.
Tjek også La’ Lotus ud på hjemmesiden HER!
LÆS OGSÅ: Geggo vil langtidsamme
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.