'Familien fra Bryggen' er tilbage: Måske den bedste sæson nogensinde

TV3-familien har store forventninger til comeback-sæsonen, der torsdag aften har premiere.

Af Jonas Sand - 11. oktober 2018 kl. 19:25

Helt nye afsnit af ‘Familien fra Bryggen’ rammer de danske tv-skærmen hver torsdag aften i de næste otte uger. Udover to specialepisoder i foråret er det et helt år siden, at tv-seerne sidst fik lov til at følge med i livet hos den folkekære familie, der efter den seneste sæson havde brug for en pause og derfor trak stikket i en periode.
Nu er de tilbage med ny energi, og de har alle været glade for pausen. Det fortæller de til Realityportalen, da vi møder dem på pressemødet forud for sæson. Og især Geggo har store forventninger til sæsonen.
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz tager drastisk beslutning om brylluppet
LÆS OGSÅ: Linse raser mod TV3: Det er helt til grin
– Jeg kan ikke sige det med 100 procent sikkerhed, men jeg tror, at det her bliver en af de bedste sæsoner, vi nogensinde har lavet. Jeg har en rigtig god følelse med den her sæson. Jeg har virkelig, virkelig nydt at lave den, og vi har nogle rigtig fede ting med, som jeg glæder mig meget til at vise seerne, lyder det fra hende.
Hun bliver bakket op af manden Cengiz, som man i sæsonen får lov til at se, når hun planlægger endnu et bryllup med.
– Jeg tror, det bliver en fed sæson. Det bliver sjovt. Det er også lang tid siden, at folk har set os i en rigtig sæson. Der er sket meget – med os, med Alba, med svigermor. Der sker jo mange ting på et år, fortæller Cengiz og slår fast, at man især skal glæde sig til at se en større Alba, der er bliver rigtig sjov.
LÆS OGSÅ: ‘Bryggen’-Didde taler ud efter bruddet
LÆS OGSÅ: Linse afslører: Her er Fremtids-Peters afløser

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, at hun gerne vil ligne Linse


LÆS OGSÅ: Linse afslører: Derfor hedder han Fremtids Peter
LÆS OGSÅ: Linse: Sådan går det med kærligheden

Linse: En anderledes sæson

Hos Linse Kessler er forventningerne til sæsonen også store, og det glæder hun sig til at vise seerne.
– Der er mange ting, man kan glæde sig til. Det bliver nok lidt en anderledes sæson. Vi holder selvfølgelig fast i, at vi er os, for det er nok derfor, vi stadig består, men der er selvfølgelig rykket lidt på lokaliteterne. Der er en del Spanien med, men det gør det bestemt ikke kedeligt, for der er fuld knald på, siger Linse og fortsætter:
– Vi tager også et tilbagekig til Mopper på en ret fed måde, og Alba er bare lækker. Hun bliver mere og mere lækker og sjovere og sjovere. Der er kærlighed, familie og savn, siger hun om sæsonen.
Linse har på forhånd set det første afsnit, og det var hun selv meget begejstret for.
– Og jeg kan ellers godt være kritisk. Jeg kan ikke lide, når der er for meget fart på. Jeg er altid bange for, at det bliver for reality-agtigt, for vi er en reportageserie, og det skal vi holde fast i. Vi skal holde fast i det gode og det fede, og det synes jeg bestemt også, at vi gør. Der er både fart på i Spanien, og så er vi tilbage på Bryggen, hvor der er lidt mere stille og roligt. Hvis sæsonen bliver sådan, så bliver den god, siger Linse.
LÆS OGSÅ: Sarah Louise om nyt forhold: Det er jo mig, den er gal med
LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på

Didde: Intet at glæde sig til!

Didde er med i fire af de kommende otte afsnit, og da hun bliver spurgt ind til, hvad man kan glæde sig til, skal hun ikke bruge lang tid til at tænke over svaret.
– Der er overhovedet intet at glæde sig til. Man får mig at se i badedragt, og det synes jeg ikke, man skal glæde sig til, lyder det med et grin fra Didde, der dog trækker i land igen.
– Ej, det bliver supersjovt. Det er bare os på slap line som sædvanlig. Kulisserne har ændret sig en smule, og jeg tror, at det har gjort, at man er lidt mere loose. Når man er i Spanien, så tænker man ikke over, at der er så mange, der kender en – og jeg var glad for, at min badedragtscene foregik i Spanien.
Du kan se premiereafsnittet på den 14. sæson af ‘Familien fra Bryggen’ klokken 20:00 på TV3 og Viaplay.
LÆS OGSÅ: CHOK: Geggo tager røven på Linse
LÆS OGSÅ: Amalie: Derfor er jeg blevet gravid