‘Familien fra Bryggen’ er tilbage

Kom i julestemning med ‘Familien fra Bryggen’, der vender tilbage allerede i december.

Af Rikke Lynge - 30. november 2020 kl. 8:14

Linse, Geggo, Cengiz, Alba, Sia, Moster Niller, Didde og lebbe Lone er tilbage med endnu en sæson af ‘Familien fra Bryggen’.

Det er ikke længe siden, vi kunne følge familien i en mini-sæson, som blev produceret for at vise Geggos fødsel og lille Sia, men allerede den 10. december er de ikoniske reality-deltagere fra Amager tilbage – denne gang med sæson 19 af ‘Familien fra Bryggen’.

LÆS OGSÅ: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne er blevet førtidspensionist

Den 10. december kl. 21.30 på TV3 og Viaplay kan du komme i julestemning, når Didde klæder sig ud som rensdyr, Geggo og Linse fælder juletræ, og Alba får lov at fylde indkøbskurven med julepynt.

Cengiz ‘Familien fra Bryggen’ sæson 19 (Foto: TV3/Viaplay)

For Cengiz betyder julen er gensyn med hans højtelskede julepynt – og Stephanie får sig lidt af en overraskelse.

LÆS OGSÅ: Har Linse og Cengiz coronavirus?

Stephanie introducerer en ny tradition – hun kaster sig ud i småkagebagningens ædle kunst, hvilket er lidt hårdere end hun havde regnet med, når man har en lille sulten Sia. Men Linse træder til og viser skjulte talenter, ingen af dem vidste hun besad.

Geggo og Linse ‘Familien fra bryggen’ (Foto: TV3/Viaplay)

Der skal også pyntes op på Bryggen, så Linse allierer sig med veninden Fie og går all in på hjemmelavet julepynt – men det forløber ikke helt lige som de to veninder havde regnet med. Men Linse redder projektet med et helt specielt og meget uventet stykke værktøj, som hun altid har liggende i bilen.

Årets begivenhed hjemme hos den lille Familie på Amager er pyntning af juletræ. Selvom de har meget pynt, så skal de lige ud og handle det sidste, så træet kan blive helt perfekt. Men det går ikke helt som planlagt og Stephanie og Cengiz møder modstand fra en helt uventet kant.

LÆS OGSÅ: Geggo jubler: Har fået kørekortet tilbage

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy afslører datterens navn

LÆS OGSÅ: Vinder pris for ‘MeToo’ tale: Havde jeg ret til at ødelægge den gode stemning?