'Familien fra Bryggen'-Burger: Sådan fik jeg mit navn

Der er en god historie bag, hvordan ‘Familien fra Bryggen’-stjernen fik sit kælenavn.

Af Emilie Holm Egebro - 6. maj 2018 kl. 14:55

I ‘Familien fra Bryggen’ er Geggos veninde Lea Engelhardt Jakobsen – bedre kendt som ‘Burger’ – efterhånden blevet en fast del af programmet.
De to mødtes i sin tid gennem en fælles veninde, og så klingede de godt sammen. Der er ingen tvivl om, at deres venskab er tæt, og de to har det altid sjovt i hinandens selskab.
LÆS OGSÅ: Burger: Sådan kom jeg med i ‘Familien fra Bryggen’
Hvordan Lea har fået tilnavnet Burger, er dog ikke noget, som ofte bliver nævnt. Nu fortæller hun selv, hvordan det hele hænger sammen:
– Jeg fik navnet, fordi jeg i en brandert fik en burger i hovedet, som jeg forsøgte at gribe med munden, afslører Lea overfor Realityportalen.dk og fortsætter:
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Forsidefruer’-Jackie har fået ny kæreste
– Det er fire eller fem år siden, og jeg tror, det var Geggo, der gav mig navnet. Egentlig har jeg det okay med det, da jeg ikke forbinder det med noget dårligt. Jeg forbinder det heller ikke med mad, jeg er bare vant til det faktisk, griner hun.
I øjeblikket kan Lea opleves hver torsdag i ‘Dagens mand’ på TV3, hvor hun er en af kvinderne i panelet. Lea danner dog par med kæresten Gustav, men idet ‘Dagens mand’ blev optaget i januar 2017, var det inden, hun og Gustav fandt sammen.
LÆS OGSÅ: Linse: Sådan går det med kærligheden
LÆS OGSÅ: Gunnvør mistede sin mor som treårig: Jeg tænker meget på hende
LÆS OGSÅ: Derfor er forlovet Pernille Nygaard med i ‘Dagens mand’
LÆS OGSÅ: Anna Due afslører hemmeligheden bag ‘Dagens Mand’