'Familien fra Bryggen'-Didde: Sonny og jeg vil flytte sammen

Didde og Sonny er nu klar til at bo under samme tag.

Af Emilie Holm Egebro - 6. oktober 2017 kl. 8:55

I knap et halvt år har den populære ‘Familien fra Bryggen’-stjerne Didde Skjelmose dannet par med TV 2-produceren Sonny Bendiksen. Mens Didde bor i Vamdrup i Sønderjylland, bor Sonny i Nyborg på Fyn, men det har indtil nu ikke været noget problem for parret.
LÆS OGSÅ: Didde og Sonnys store lykke: Ring på fingeren
–  Det går så fint med at få det til at fungere, selvom vi bor cirka en time og et kvarter fra hinanden. Vi ses faktisk rigtig tit – i hvert fald hver uge. Selvfølgelig har vi da også overvejet at flytte sammen i fremtiden, men indtil nu bliver det lige ved overvejelserne. Så må tiden vise, hvad det ender med, fortalte Sonny tidligere til Realityportalen.dk.
Parret har dog netop afsløret, at de har taget næste skridt i deres forhold og har fået hver deres partnerring, og nu da forholdet har udviklet sig, er det også på tide at gøre noget ved boligsituationen.
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
– Vi har snakket om at flytte sammen, og vi er begge enige om, at det er noget, vi gerne vil, fortæller Didde til Realityportalen.dk, og Sonny uddyber:
– Hvor og hvornår det bliver, ved vi endnu ikke. Det er vigtigt, at vi finder en god løsning i forhold til vores begges arbejde, da vi gerne vil beholde vores nuværende jobs. Jeg er glad for at arbejde hos TV 2, og Didde er glad for at arbejde på genbrugspladsen i Vamdrup. Så lige nu er vi i gang med at finde en bolig, der tilgodeser begge vores jobs.
LÆS OGSÅ: Linse afslører: Her er min mening om Diddes kæreste
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe gravid tre måneder efter fødsel: Det var ikke planlagt
LÆS OGSÅ: Tidligere paradiso dømt for bedrageri