'Familien fra Bryggen'-Burger: Sådan er min drømmemand

Hun jagter i øjeblikket kærligheden i ‘Dagens mand’, men hun slukker, hvis fyrene ser for perfekte ud.

Af Jonas Sand - 20. oktober 2016 kl. 21:55

Vi stiftede første gang bekendtskab med Lea ‘Burger’ Jakobsen i TV3-programmet ‘Familien fra Bryggen’, men i øjeblikket jagter hun kærligheden i et andet af kanales programmer. Hun medvirker nemlig i ‘Dagens mand’, hvor hun hver torsdag vælger og vrager mellem fyrene.
– Jeg kom egentligt med, fordi jeg blev kontaktet af en caster over Facebook. Først var jeg lidt skeptisk, og jeg skulle lige tænke det igennem, før jeg sagde jeg. Men jeg tænkte, at det bare ville være en sjov oplevelse, så jeg gjorde det, fortæller 20-årige Lea, der ikke havde forhåbninger om at møde drømmemanden.
– Nej, jeg havde overhovedet ingen forventninger eller forhåbninger om at møde min drømmemand. Men jeg gav det en chance, for tænk nu hvis Mr. Right dukkede op, fortsætter hun.
LÆS OGSÅ: Burger: Sådan kom jeg med i ‘Familien fra Bryggen’

Lea kan i disse dage opleves i 'Dagens mand' på TV3. (Foto: TV3)

Lea kan i disse dage opleves i ‘Dagens mand’ på TV3. (Foto: TV3)


Skæve tænder er et plus
Men endnu har drømmemanden ikke været forbi studiet og Lea, der ofte bliver drillet med den type mænd, hun kigger efter.
– Mine veninder driller mig altid med, at jeg finder fyre, som er meget tynde og ligner nogle på 18 år. Og det er måske rigtigt nok, siger hun med et grin og fortæller, hvordan hendes drømmemand ellers skal være.
LÆS OGSÅ: ‘Bryggen’-stjerne: Nej tak til store klunker
– Det er svært. Men personlighedsmæssigt må han gerne være lidt flabet og sige mig imod, for ellers løber jeg om hjørner med ham. Og så skal han selvfølgelig være sød og charmerende og have en seriøst god humor.
Men det er ikke kun personligheden, som Lea kigger efter. Også det ydre har noget at skulle have sagt – men faktisk betyder det ikke, at hun jagter perfektion.
– Det er et plus, hvis han har lidt skæve tænder. Jeg er bare ikke helt pjattet med lige tænder. Jeg kan godt lide, når fyrene ikke er helt perfekte, griner hun.
LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Så mange børn skal vi have
Du kan følge Lea og de andre pigers jagt på kærligheden hver torsdag klokken 21:00 på TV3.
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.