'Familien fra Bryggen'-Burger har fundet kærligheden

Brygge-pigen er i den grad blevet ramt af Amors pil.

Af Jonas Sand - 7. juni 2017 kl. 8:55

Lea Jakobsen – i ‘Familien fra Bryggen’ bedre kendt som Geggos veninde ‘Burger’ – er en glad kvinde i disse dage. Hun har nemlig fundet sig en kæreste. Det afslører hun over for Realityportalen.dk.
Hendes nye kæreste er den jævnaldrende Gustav fra Hvidovre, der inden længe kan kalde sig uddannet tømrer. De to begyndte at tale sammen for et stykke tid siden, efter han tog kontakt til ‘Familien fra Bryggen’-deltageren.
– Han skrev faktisk bare til mig på Instagram, og så gik det egentlig bare derfra. Han skrev bare noget i retning af, at han syntes, jeg så sød ud. Og så måtte jeg jo lige tjekke hans billeder ud, og så tænkte jeg, at han godt nok var flot! Og da jeg så mødte ham, så var han bare endnu pænere, siger hun.
– Vi har ikke været officielt kærester ret længe, men vi har set hinanden i et stykke tid inden, fortsætter en glad Lea.
LÆS OGSÅ: Burger: Sådan kom jeg med i ‘Familien fra Bryggen’
Ingen tør kiks
Lea har for nylig medvirket i TV3-programmet ‘Dagens mand’, hvor hun ledte efter kærligheden. Den mission lykkedes ikke, men uden for kameraernes søgelys faldt hun altså pladask for Gustav.

Lea er faldet pladask for sin nye kæreste. (Foto: Privat)


– Jeg faldt for, at han bare var sig selv. Han var helt nede på jorden og stille og rolig og fik mig til at slappe af, og så har han også en god portion humor, fortæller hun og uddyber:
– Han får mig til at grine, og det er virkelig vigtigt! Jeg skal ikke være sammen med en tør kiks, griner Lea og slår fast, at det bestemt heller ikke gør noget, at han ser godt ud.
LÆS OGSÅ: ‘Bryggen’-stjerne: Nej tak til store klunker
Kun lidt skæve tænder
Sidste år fortalte Lea ellers til Realityportalen.dk, hvordan hendes drømmefyr var.
– Det er et plus, hvis han har lidt skæve tænder. Jeg er bare ikke helt pjattet med lige tænder. Jeg kan godt lide, når fyrene ikke er helt perfekte, fortalte hun blandt andet dengang.
Men nu har piben altså fået en lidt anden lyd.
– Det er meget sjovt … fordi han er bare slet ikke grim, synes jeg, og han har ikke så skæve tænder – måske lidt faktisk, men ikke ret meget! Men han er perfekt i mine øjne og perfekt for mig – både hans udseende og hans personlighed, slår Lea fast med et grin.
Se flere billeder af Lea og kæresten i galleriet over artiklen.
LÆS OGSÅ: Linse: Vi tager pis på Mopper, når hendes aske skal spredes
LÆS OGSÅ: Moppers sygdom genforenede Linse og Mikkel
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.