Familieforøgelse, dejlig overraskelse og stort køb: Vild 'Familien fra Bryggen'-sæson i vente

‘Familien fra Bryggen’-deltagerne åbner op omkring den nye sæson.

Af Jonas Sand - 14. juli 2019 kl. 18:55

Den 15. sæson af ‘Familien fra Bryggen’ blev tidligere i afsluttet med et brag af en fest, da Geggo og Cengiz endelig blev gift og fik lov til at fejre deres kærlighed. Sæsonen var endnu engang en succes for TV, der umiddelbart efter kunne afsløre, at der også ville komme en sæson 16.
LÆS OGSÅ: WOW! Så dyrt blev Geggo og Cengiz’ bryllup
– Vi er meget glade for ’Familien fra Bryggen’, og derfor vender programmet selvfølgelig tilbage. Hvornår kan vi desværre ikke afsløre, siger Kenneth Kristensen, programdirektør hos Nordic Entertainment Group Danmark, til Realityportalen.
Over for Realityportalen løfter Geggo og Cengiz, der i øjeblikket har travlt med deres store ‘Stjerne Boksning’-projekt, at optagelserne til sæsonen netop er gået i gang. Og selv om de ikke er meget for det, så løfter de lidt af sløret for, hvad man kan glæde sig til.
– Man skal glæde sig rigtig meget til en dejlig surprise for Didde. Hun har ikke fået den endnu, og hun ved intet om den, lyder det hemmelighedsfuldt fra Geggo, der også fortæller, at Linse også bliver overrasket.
LÆS OGSÅ: Åh åh! Jytte ødelægger det for Linse

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Natascha Linea fortæller, at hun gerne vil have samme bryster som Linse.

LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Brylluppet blev ikke som planlagt

Et stort køb

Linse selv kommer selvfølgelig også i fokus i løbet af sæsonen. Hos hende er der familieforøgelse på programmet, efter hun for nylig adopterede en ny hund.
– Sæsonen kommer til at handle rigtig meget om min mors kærlighed til dyr og en ny hund, fortæller Geggo.
Den seneste sæson handlede rigtig meget om bryllup, men der sker også store ting for parret, når den nye sæson vises.
– I skal glæde jer til, at Cengiz og jeg laver et stort køb. Vi kan selvfølgelig ikke sige, hvad det er. Men det er ikke en bil. Men vi laver et stort køb.
Det vides ikke, hvornår den nye sæson af ‘Familien fra Bryggen’ sendes på TV3 og Viaplay, men mon ikke efteråret er et godt bud på, hvornår du får et gensyn med hele familien.
LÆS OGSÅ:Derfor frygtede Linse at følge Geggo op ad kirkegulvet