Fallulahs store lykke: Se mine tvillinger

Fallulah og hendes mand Thomas Holm har fået tvillinger under coronakrisen. Se det fine billede af de nyfødte nede i artiklen.

Af Nikolaj Vraa - 12. april 2020 kl. 13:58
Midt i krisen var der i sidste uge et lykkeglimt fra Fallulah, 35, og hendes mand, Thomas Holm, 42. Faktisk var der to. Sangerinden, der har det borgerlige navn Maria Apetri, meddelte, at hun mandag 23. marts var nedkommet med to piger på Hvidovre Hospital.
HER&NU har fået lov at vise det søde billede af de nyfødte, der ligger i skønt sengetøj fra Finenord. De enæggtede tvillinger har fået navnene Evi og Augusta. Parret har i forvejen datteren Gloria på tre år.
LÆS OGSÅ: Margrethes guldkorn: Dronningens fantastiske citater

Det nyfødte sæt tvillinger (Foto: Privat)


LÆS OGSÅ: WOW: Geggo viser baby-bulen frem
I magasinet Vores Børn har Maria Apetri tidligere fortalt om øjeblikket, hvor hun fik nyheden om, at hun ventede tvillinger.
– Jeg siger for sjov: Nu er der vel kun én derinde, ha ha ha. Sygeplejersken svarer: Jeg tjekker lige, og så kører hun rundt med skanneren… Nå, hov, der var faktisk én til, siger hun så. Og jeg begynder bare at grine helt hysterisk!
LÆS OGSÅ: Mai Manniche efter corona-shitstorm: Jeg frygter ikke, at mit brand tager skade
Hendes kæreste, sangeren Thomas Holm, der i 2009 havde et sommerhit med popsangen ‘Nitten’, reagerede en smule anderledes.
– Thomas var lidt i chok. Det er ikke lige det, man forventer, fortalte hun i Vores Børn.
LÆS OGSÅ: Krisen samler den kongelige familie: Passer på børnene