'De unge mødre': Sådan har Joshua det efter meningitis

Sønnen er for længst blevet rask, men det er ikke det eneste lyspunkt i Melissas tilværelse.

De unge mødre
Af Mikkeline Andersen - 8. september 2014 kl. 8:58

Joshua fik en svær start på livet, da han blot fem uger gammel fik meningitis. I programserien ‘De unge mødre’ kunne man følge Melissa og Joshuas kamp mod sygdommen. En kamp som mor og søn vandt.
– Min søn er fem og et halvt år gammel, og han skal starte i skole næste år. Han har det rigtig godt. Han er sund, frisk og rask efter sit forløb med meningitis, fortæller en glad Melissa til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Ung mor er blevet friet til
Starter på drømmeuddannelsen
Melissa har de sidste par år arbejdet på kontor, men efter sommerferien starter hun på DVU – kontor med speciale.
– Det er lige blevet godkendt, så jeg er helt høj over det. Nu begynder mit liv at flaske sig, nu er jeg blevet voksen. Det er så dejligt, siger Melissa.
Når Melissa er færdig med sin DVU-uddannelsen, drømmer hun om at blive advokatsekretær.
LÆS OGSÅ: Ung mor hjælper børn med hospitalsangst
Er single
Efter fem år med en kæreste, valgte parret at gå hver til sit, fortæller hun. Men de har stadig et godt forhold til hinanden.
– Der er ikke noget negativt overhovedet, og vi har stadig rigtig god kommunikation. På nuværende tidspunkt kan vi ikke få det til at passe sammen, men der er stadig en masse god kontakt, og jeg skal ikke udelukke, at der på et tidspunkt kommer noget igen, fortæller hun.
Rollen som alenemor skræmmer ikke Melissa.
– Jeg har været alenemor hele tiden, fordi vi altid har haft hver vores bolig. Så jeg har været vant til at klare det hele selv, og min søn er kun ved sin far hver anden weekend, så jeg har altid stået med det hele alene. Det er ikke noget problem, det gør jeg i stiv arm, afslutter hun.
LÆS OGSÅ: GÆT HVEM: Ung mor får nyt hår-look
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.