Få dage efter fødslen: Kim Kardashian planlægger ny baby

Baby nummer 4 er muligvis indenfor rækkevidde, Kim og Kanye har sågar spurgt deres rugemor.

Af Louise Vilsbøl - 26. januar 2018 kl. 07:25

Det er ingen hemmelighed, at Kim Kardashian altid har ønsket sig en stor familie, og for ti dage siden voksede familien fra at tælle to børn til nu også at inkludere en lillesøster ved navn Chicago, opkaldt efter Kanyes hjemby. Men nu tyder noget på, at tre børn ikke er nok for det celebre par.
Ifølge US Weekly overvejer Kim og Kanye allerede, om de skal have et barn mere.
– De har spurgt rugemoren (som bar og fødte Chicago, red.), om hun vil være villig til at bære endnu et barn for dem, hvis de beslutter sig for at gøre det, siger en anonym kilde til magasinet.
LÆS OGSÅ: Så lidt tjener Kim Kardashians rugemor
LÆS OGSÅ: Caitlyn Jenner vil have barn nummer syv
På sin hjemmeside kalder Kim Kardashian da også det at hyre en rugemor for den bedste oplevelse, hun nogensinde har haft. Begge Kim Kardashians tidligere graviditeter har været plaget af stor uro og en del drama, idet hun har lidt af placenta accreta, der er en smertefuld og i værste fald dødelig lidelse, og lægerne advaret hende om at blive gravid igen.
Derfor er Kim og Kanyes eneste mulighed at gøre brug af en rugemor – eller en delvis rugemor, som man kalder det, idet hun ikke selv har lagt æg til. Hun bærer Kims æg, som er befrugtet med Kanyes sæd, og parrets nyfødte datter, Chicago, er derfor både Kim og Kanyes biologiske datter.
Selvom de allerede er i gang med at overveje deres muligheder for at udvide familien endnu en gang, så nyder Kim og Kanye ifølge kilden at være en familie på fem, og de føler sig velsignede.
SE VIDEOEN: Højgravide Kylie Jenner viser maven frem
LÆS OGSÅ: Frygter for sit liv: Derfor kan Kim Kardashian ikke føde flere børn