'Ex on the Beach' tilbage med STORE ændringer

Tredje sæson af ‘Ex on the Beach’ er blevet optaget i en ny og luksuriøs villa, som gør det langt nemmere at sende deltagerne hjem.

Af Lykke Buhl - 11. august 2019 kl. 8:58

Nu varer det formentlig ikke længe, før ‘Ex on the Beach’ vender tilbage på skærmen med en tredje sæson. Hvis alt går, som det plejer, så vil det være i slutningen af august eller starten af september, seerne igen kan blænde op for højspændt følelsesdrama, når nye deltagere og ekskærester skal nyde eller holde hinanden ud i en luksusvilla under varme himmelstrøg.
Men som noget nyt i den tredje sæson bliver det endnu nemmere at smide deltagerne ud af villaen og hjem til Danmark.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par afslører familieforøgelse: Det kom ret pludseligt

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor hele tre af deltagerne fra anden sæson af ‘Ex on the Beach’ må tage den lange tur hjem fra Mauritius

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Derfor har jeg løjet så meget
For ‘Ex on the Beach’ foregår denne gang i en ny luksusvilla i Grækenland. De første to sæsoner er blevet optaget i hver sin villa på den afrikanske ø Mauritius, så her har det været en længere dagsrejse hjem til Danmark for de skuffede deltagere, der har måtte forlade villaen.
Deltagerne i sæson tre bliver formentligt stadig lige så skuffede over at blive sendt hjem, men til gengæld er den nedslåede flyvetur hjem til Danmark i det mindste væsentligt kortere fra Grækenland end en afrikansk ø.
På samme tid er der heller ikke langt for de mange ekskærester, der vanen tro kommer og afbryder freden i villaen. Denne gang er det nemlig kun det azurblå vand i det Agæiske Hav, også kendt som den græske riviera, de skal stige op ad for at komme ind i den nye ‘Ex on the Beach’-villa.
LÆS OGSÅ: ÅH NEJ! ’Ex on the Beach’-Amanda misbrugt

Royale og svenskere på besøg

Den nye ‘Ex on the Beach’-villa i Grækenland er desuden nabo til det hollandske kongepar Willem-Alexander og Maximas sommerferieresidens, så det tør godt loves, at det er luksuriøse omgivelser, som sæson tres ‘Ex on the Beach’-kuld har været nede i.
De hardcore ‘Ex on the Beach’-fans vil måske endda kunne genkende villaen, for den svenske udgave af ‘Ex on the Beach’ har nemlig også været optaget her.
Optagelserne til den nye danske sæson i den græske ‘Ex on the Beach’-villa er også afsluttede og tilbage er blot at vente på, at den nye, tredje sæson kan præsenteres for seerne på Kanal 4 og Dplay.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen forklarer: Jeg var vred og ødelagt
LÆS OGSÅ: Tredje sæson ‘Ex on the Beach’ er startet!