'Ex on the Beach'-Tessie om uvenskab med pigerne: Jeg havde forventet det

Tessie er hverken overrasket over eller træt af, at de andre piger taler grimt om hende bag hendes ryg.

Af Emilie Holm Egebro - 1. september 2019 kl. 22:55

Første afsnit af den tredje sæson ‘Ex on the Beach’ har netop rullet over skærmen, og allerede kort inde i afsnittet er der pigefnidder blandt de fire piger. Sasja, Line Maria og Julie synes alle tre, at Tessie er for meget af det gode og meget opmærksomhedskrævende.
Tessie bliver vred og indebrændt i afsnittet, da hun hører om pigernes holdning til hende, men overfor Realityportalen.dk fortæller hun, at hun bestemt ikke er overrasket over, at de andre piger taler grimt om hende.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Her er de nye ‘Ex on the Beach’-deltagere
SE BILLEDERNE: ‘Ex on the Beach’- stjerner i vildt drama
– Jeg havde forventet, at pigerne ville snakke sammen bag min ryg. Jeg er den person, jeg er, og jeg er meget opmærksomhedskrævende, meget diva og meget på. Så man hører og ser mig altid meget. Så jeg havde forventet, at der sikkert ville blive lidt drama omkring mig. Det overrasker mig slet ikke, sådan er det også i det daglige, og det har jeg det fint med, lyder det fra Tessie.
– Jeg har ikke noget problem med, hvis de andre piger fra starten af taler bag min ryg og synes, at jeg er for meget og en dramaqueen, fordi det giver mig en rolle i programmet fra starten, så jeg ikke bare virker kedelig og ligegyldig. Jeg bliver bemærket og får en rolle derinde, og det er fedt, synes jeg. Det var en del af det for mig at sætte et statement, så at de siger, jeg er drama-mama, det er helt okay, for det er jeg. Så der var intet, der skete i programmet, der kom bag på mig, da jeg så det, fortsætter hun.
LÆS OGSÅ: Velkendt realityhunk indtager ‘Ex on the Beach’
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Love Island’-hunk indtager ‘Ex on the Beach’

Hyggede med René

Tessie formåede dog ikke kun at skabe tøse-problemer i første afsnit, hun nåede også at putte med René den første nat. Hun slår dog fast, at der ikke skete mere, end man så på tv:
– René og jeg kyssede kun. Og jeg tænkte bestemt heller ikke, at det skulle udvikle sig til mere mellem René og jeg, det skulle bare være hygge. Han er ikke min type, da han ikke er muskuløs nok. Så det var bare for sjov og for hyggens skyld, at vi kyssede, forklarer hun.
Se næste afsnit af ‘Ex on the Beach’ i morgen klokken 22.00 på Kanal 4 og Dplay.
LÆS OGSÅ: Sarah Amalie taler ud: Derfor hader Frederik og Mark hinanden
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-hunk med i ‘Landmand’-program