’Ex on the Beach’-Tessie: Jeg er stadig forelsket i min eks

Tessie håber stadig, at hun og ekskæresten kan finde sammen igen. Derfor krydser hun fingre for, at de genforenes i ‘Ex on the Beach’-villaen.

Af Lykke Buhl - 28. september 2019 kl. 8:55

Romantiske relationer kan være svære, særligt når de ikke er gensidige. Det ved ’Ex on the Beach’-baben Tessie, for hun havde en kæreste, som slog op med hende lige inden, hun meldte sig til programmet.
– Han mente bare, jeg fyldte for meget som person, så han skubbede mig ligesom væk og sagde, det duer ikke. Han var ikke engang strid, han var faktisk rigtig sød. Jeg fyldte bare for meget. Jeg havde for stor en personlighed til, han kunne håndtere det, forklarer Tessie, der gerne indrømmer, at hun er meget opmærksomhedskrævende.
LÆS OGSÅ: TILLYKKE! ’Årgang 0’-Stephanie deler glædelig nyhed
LÆS OGSÅ: Så meget ligner ‘Årgang 0’-børnene deres forældre
Derfor både håber og frygter Tessie, at hendes seneste ekskæreste skal stige op ad det azurblå hav og træde ind i den græske villa som hendes eks.
– Jeg var fuldstændig ødelagt. Jeg var sammen med ham lige inden, jeg kom herind. Så hvis han kom herind, så ville alle mine følelser jo gå dertil. Det ville være for tidligt at se ham – især hvis han er sammen med andre piger, forklarer Tessie.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Ex on the Beach’-par flytter sammen

Håber på at finde sammen igen

Tessie har nemlig stadig følelser for ekskæresten.
– Jeg var jo mega glad for ham. Så jeg både frygter ham allermest, men det også ham, jeg håber allermest kommer. Fordi jeg vil jo gerne ham. Det var ham, der ligesom syntes, jeg fyldte for meget – jeg vil ham 110%, understreger Tessie, der håber, at deres romance ville blomstre op igen, hvis ekskæresten ankom til ’Ex on the Beach’-villaen.
– Det kunne jo være, at han lige pludselig mente, jeg ikke fyldte for meget, og så kunne vi få det til at fungere. Det er et håb, uddyber Tessie, der dog ikke har tænkt sig at ændre på sig selv for ekskærestens gunst.
LÆS OGSÅ: ‘EOTB’-par afslører familieforøgelse: Det kom ret pludseligt
De klemte følelser for ekskæresten betyder heller ikke, at Tessie skruer ned for charmen over for ’Ex on the Beach’-villaens mange flotte mandlige beboere.
– Det holder mig ikke tilbage på nogen måde. Men jeg kan stadig tænke på ham herinde, det kan jeg, men det får ikke lov at holde mig tilbage for at have det sjovt, forklarer Tessie.
LÆS OGSÅ: Dansk realitypar åbner op om børneplaner
LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Derfor har jeg løjet så meget