'Ex on the Beach'-Tessie blev fravalgt af Frederik: Jeg følte mig udnyttet

Tessie blev bestemt såret, da Frederik valgte at sove sammen med Pernille, dagen efter han havde haft sex med hende.

Af Emilie Holm Egebro - 17. september 2019 kl. 22:55

Der var ingen tvivl om, at Tessie fløj på en lyserød sky i gårsdagens afsnit af ‘Ex on the Beach’, hvor Frederik ankom til villaen. De to havde først sex i badet og senere, da de de skulle overnatte i suiten sammen, blev der ikke tid til mange timers søvn.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-drama: Pernille Nygaard udfordrer Tessie
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-René erkender: Der røg min stolthed
Romancen endte dog brat, da Pernille Nygaard i aftenens afsnit valgte Frederik til suiten, og Frederik gav udtryk, at han var meget glad for at blive valgt, da han helst ville sove med Pernille. Det efterlod en sønderknust Tessie tilbage i sofaen, som bestemt ikke var glad for aftenens udvalg.
– Det var mega ubehageligt, at Frederik ville sove med en anden. Det første, han sagde til mig på daten, var, at han ikke havde tænkt sig at springe fra pige til pige, men det gjorde han allerede dagen efter, så det var øv og meget frusterende, at han gjorde det. Jeg følte mig lidt udnyttet og flov, fortæller Tessie til Realityportalen.dk og fortsætter:
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-fyre forsonet efter voldsomt skænderi
LÆS OGSÅ: Sasja forklarer: Derfor røg jeg ud af ‘Ex on the Beach’
– I øjeblikket fortrød jeg rigtig meget, at jeg havde haft sex med Frederik. Det var dog ikke, fordi jeg overvejede at gå tilbage til René, og jeg havde det også sådan, at jeg godt kunne finde på at være sammen med Frederik igen – alt efter hvad ham og Pernille havde lavet. Jeg kan godt lide arrogante fyre, og når der er noget at kæmpe for.
Se eller gense klippet, hvor Pernille vælger Frederik til suiten. Se næste afsnit ‘Ex on the Beach’ i morgen klokken 22.00 på Kanal 4 og Dplay.
LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard afslører: Derfor er jeg med i ‘Ex on the Beach’

LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: ‘Ex on the Beach’-Bastian ville gerne hjem
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Love Island’-hunk indtager ‘Ex on the Beach’