‘Ex on the Beach’: Teitur melder ud om Christels entré i villaen

Teitur er meget åben, når det kommer til en fremtid med Christel Trubka. Hun er den eks, han helst vil se i villaen.

Af Caroline Grønne Wigdal - 16. august 2021 kl. 6:55

Søndag kom det frem, at man inden længe kan se ‘Paradise Hotel’- og ‘Singletown’-deltageren Teitur Skoubo melde sin ankomst i ‘Ex on the Beach’-villaen på Gran Canaria. Som bekendt går det program ud på at feste, flirte og have det sjovt, men det hele er med den risiko, at man kan møde sin eks.

Selvom Teitur har haft store følelser for Christel Trubka, og at de på en turbulent måde gik hver til sit i efteråret 2020, så er han meget rolig ved tanken om, at hun skulle dukke op på stranden og tjekke ind i villaen.

LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus om kæresten: Hun giver mig ro

– Christel ville jeg faktisk have det godt sammen med. Vi er jo på talefod nu og er blevet gode sammen igen. Lige efter er det jo altid lidt stramt, men jeg kom hurtigt op på hesten igen. Jeg har haft det meget godt, og jeg synes, at der det seneste halve år er sket virkelig meget, det har været fedt og sjovt, men det har også været turbulent. Jeg fandt jo også en ny kæreste hurtigt efter, siger den nye ‘Ex on the Beach’-stjerne til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe åbner op om romance med Teitur

Alt kan ske med Christel

Den nye kæreste fortalte Teitur om tilbage i februar, men følelserne forsvandt altså ret hurtigt igen. Det er mere hende, som han frygter at se komme gående på stranden. I det hele taget skændtes de to rigtig meget, de var dårlige til at kommunikere, og i sidste ende blev det også årsagen til afslutningen på deres forhold.

– Der var en bytur, hvor vi skændes lidt ekstra meget, og der gik det bare galt og blev afsluttet ret hårdt. Det sidste hun sagde til mig var, at hun hadede mig. Det var virkelig noget, hvor vi skændtes meget. Hvis vi skulle mødes igen, ville der være nogle ting, som vi lige skulle snakke om, men som jeg helst vil lade ligge. Men jeg har nogle stykker, som jeg helst ikke vil se igen, forklarer Teitur.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-fyr er blevet far igen

Men lige præcis Christel vil han altså have det helt fint med at se igen. Faktisk Teitur lidt svært ved at svare på, hvad venskabet kunne føre til.

– Hvis jeg havde følelser for nogen, så ville jeg nok ikke sidde her (i ‘Ex on the Beach’-villaen. red.), vi er bare venner nu. Om jeg falder for nogen her, eller jeg falder for Christel hjemme i Danmark, ved jeg ikke. Når det kommer til følelser, så kommer det altid, når jeg mindst forventer det. Men som tingene ser ud nu, så er Christel og jeg kun venner, og jeg tror også, det bliver ved det. For vi fungerer også godt som venner. Men alt kan ske, jeg udelukker ingenting.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’ er tilbage med tre kendte ansigter