'Ex on the Beach'-stjerner dater: Det udviklede sig i villaen

Kærligheden blomstrede i villaen, og det er fortsat, efter de kom hjem til Danmark.

Af Jonas Sand og Emilie Langbo Holm - 13. marts 2019 kl. 19:28

Allerede nu ligger det fast, at den kommende sæson af ‘Ex on the Beach’ indeholder i hvert fald én spirrende romance. Claes Lanng, der også medvirkede i den seneste sæson, og 22-årige Cecilie fra Skive var hinandens eks’er i årets sæson, og de møder igen hinanden i villaen på Mauritius.
– Claes var en Tinder-date og vi sås lidt efterfølgende. Han blev lidt for sød og fløde, så jeg skal nok have en fyr, der har en lille smule mere Morten i sig, men det skal ikke være for meget. Han skal ikke gøre alt for mig, det kan blive for meget. Hellere en mellemting. Min drømmefyr er Claes personlighed i Mortens krop, har Cecilie forklaret til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: Landmand-Troels åbner op: Derfor er jeg med i ‘Ex on the Beach’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan, da Claes blev tvunget til lyve om Lauras evner i sengen.


LÆS OGSÅ: Mark om ‘Ex on the Beach’-deltagelse: Monique truede mig med Statsforvaltningen
Men noget tyder på, at tiden i villaen og efterfølgende hjemme i Danmark har ændret lidt på det hele. I hvert fald ankom de to sammen, da der i dag var pressemøde på den nye sæson, og Claes lagde da heller ikke skjul på, at han var blevet glad for Cecilie.
– Man kan nok godt regne ud, at det er gået godt mellem mig og Cecilie. Vi er ikke kærester endnu, men vi ses meget. Vi dater, og jeg håber, at vi bliver kærester, siger Claes til Realityportalen.
– Kom du derind for at vinde hende tilbage?
– Egentlig ikke. Men det var en god surprise (at hun var i villaen, red.).
LÆS OGSÅ: Ny sæson ‘Ex on the Beach’: Sådan foregår det bag kameraerne

“Det udviklede sig i villaen”

Også Cecilie bekræfter, at de to ‘Ex on the Beach’-deltagere er blevet glade for hinanden.
– Det går godt med mig og Claes, og der er god mulighed for, at vi kan blive kærester i fremtiden, siger hun og fortæller, at kærligheden begyndte at blomstre i villaen.
– Vi datede jo også inden ‘Ex on the Beach’, men forskellen er nok, at denne gang blev vi tvunget til at gå op ad hinanden, og så udviklede det så bare mellem os.
Hvordan det udfolder sig på skærmen, kan du se, når den nye sæson af ‘Ex on the Beach’ har premiere den 17. marts klokken 22:00 på Kanal 4 og Dplay. 
LÆS OGSÅ: Fie afslører: Her er sandheden om mig og Mark