‘Ex on the Beach’-Sidsel: Jeg ser ikke mig selv som realitydeltager

Sidsel elsker at feste med realitytyperne i ‘Ex on the Beach’, men når hun kommer hjem, er situationen en helt anden.

Af Lykke Buhl - 22. november 2020 kl. 18:55

Selvom 24-årige Sidsel Borg anser sig selv som en værdig ‘All Star’, nu hun igen er tilbage i ‘Ex on the Beach’, så tænker hun ikke på sig selv som realitydeltager.

– Nu har jeg jo været et kendt ansigt i et stykke tid, men det er ikke fordi, jeg tænker over det. Jeg er heller ikke én, der går op i det, jeg er her bare, og så kan folk godt lide at følge mig, og de skal være så velkomne, men det er ikke fordi, jeg ser mig selv som en realitydeltager, forklarer Sidsel.

LÆS OGSÅ: Fik vild henvendelse: Emil i chok

Sidsel bliver nemlig stadig overrasket over, når folk kan genkende hende på gaden, og så lever hun slet ikke det vilde realityliv, når hun ikke er på skærmen.

– Når jeg ikke er herinde i ‘Ex on the Beach’, så snakker jeg ikke rigtigt med nogen, der har været med. Jeg er et meget sådan todelt menneske, at når jeg er derhjemme, så er jeg en kæmpe stor nørd, der går rigtigt meget op i mit studie og hænger ud sammen med folk, der ikke har været på tv, og så når jeg er herinde, så er jeg jo totalt psykopat, griner Sidsel, der til daglig læser på sit første år af Kina Studier på Københavns Universitet.

– Alle menneskerne er helt vildt søde, men udover det her reality, så føler jeg bare ikke, vi har så mange ting til fælles. Vi har bare forskellige interesser. Tydeligvis er der jo et eller andet, siden der ikke er nogen, jeg stadig er venner med, men jeg kan ikke sige hvad. Jeg elsker at være herinde og feste med dem, helt vildt meget, men så er det bare som om at hjemme i Danmark, der er det bare noget andet, slutter Sidsel.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-ikon er kommet på førtidspension

LÆS OGSÅ: Landmand Mads forlod kræftsyg kæreste: Jeg har fortrudt mange gange

Læs mere om