'Ex on the Beach'-Sara: Det er en fucking lorteperiode

Det er ikke en nem tid for Sara, og det er der en god grund til.

Af Louise Vilsbøl - 10. august 2019 kl. 8:55

Det har været en hård tid for ‘Ex on the Beach’-baben Sara Run Isafold, som i sidste uge brød med kæresten Jeppe, som hun mødte i programmet. Det var også i sidste uge, at svarene fra diverse uddannelser tikkede ind i e-boksen hos en lang række unge, håbefulde danskere. Sara var dog ikke en af dem, der fik et brev fra sin drømmeuddannelse, og det er der en god grund til.
I en ny YouTube-video fortæller Sara om sit liv lige nu, hvor hun befinder sig i det, hun selv definerer som en fucking lorteperiode.
LÆS OGSÅ: Vildt twist i ‘Ex on the beach’-drama: Utro med ‘Paradise’-hunk
– Jeg har sabbatår lige nu, og jeg skal faktisk til mit andet sabbatår lige nu. Jeg er meget stresset over at skulle snakke om det her. Jeg har drømme, det har jeg, fra jeg var helt lille, har jeg altid gerne villet være skuespiller, så det har altid været min drøm, og da jeg så kom i 7. klasse og skulle til noget u-vejledning, hvor jeg fortæller, at jeg ved, hvd jeg vil, eg vil være skuespiller. Så fortæller hun mig fandeme, at det kan jeg ikke blive, fortæller Sara i videoen og fortsætter:
– Så siger hun til mig, at jeg bliver nødt til at vælge noget, der er mere realistisk, noget der er nemmere, og jeg kan bare huske efter den samtale, så var jeg helt nede i kulkælderen. Så begyndte jeg at tænke, hvad skal jeg så? Hvad kan jeg så være god til? Hvad er så nemt? Hvad er realistisk?
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Ex on the Beach’-par flytter sammen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Ex on the Beach’-Jeppe sover fra firkant

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par skal være forældre: Det var ikke planlagt

Jeg ved, jeg ikke kan komme ind

Sara tog på gymnasiet efter niende klasse og havde så planer om at finde ud af, hvad hun gerne ville. Efter gymnasiet tænkte hun, at hun så skulle være ejendomsmægler, selvom hun ikke havde lyst til det, fordi hun troede, det var nemt og sikkert. Hun havde bare ikke lyst til at tage en plan B, og i løbet af sit sabbatår har hun fundet ud af, at det ikke er det, hun vil.
LÆS OGSÅ: Vred Anne efter ‘Paradise’-finalen: Jeg føler mig mega snydt!
– Jeg ved, at jeg ikke kan komme ind på skuespilskolen. Jeg prøver at ansøge, men jeg ved, at jeg ikke kan komme ind, fordi jeg ikke har noget erfaring overhovedet udover sådan nogle skolemusicals, hvilket jeg gik fucking meget op i, fordi jeg skulle have en fucking stor rolle. Det var i hvert fald altid sådan, inden jeg kom i 7. klasse, efter det var det sådan, at jeg gider ikke engang.
LÆS OGSÅ: WOW! Endnu et ‘Ex on the Beach’-par skal giftes

Har en ny plan

Sara er ikke i tvivl om, at hun nok skal blive skuespiller, og hun har derfor lavet en ny plan B, hvor hun vil søge ind på noget bagom tv-produktioner, som for eksempel tilrettelægger eller blive produktionsleder bag reality, fordi det er noget, hun kender. Så vil hun ved siden af gå til teater og søge nogle små roller.
– Et eller andet sted, så er jeg bare fucking lost, og det er også i orden, det er i orden ikke at have en eller anden nem desire, en der ikke er let, for ens drømme skal ikke være nemme at opnå, det er derfor, det ligger i ens drømme, fordi det er så surrealistisk at opnå det. Derfor ville jeg ønske, jeg havde en passion for at blive noget nemt, nu siger jeg ikke nemt, men sådan noget som læge – ikke fordi jeg siger, det er nemt, man skal have et højt snit, og det tager mange år, men så er der en vej at gå, lyder det fortvivlet fra Sara.
Hun understreger, at det hun har mindst har lyst til, er at starte på noget, hun ikke vil, og hun opfordrer sine følgere til at følge deres drømme og ikke lytte til folk, der siger, at de ikke kan blive ting.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par har slået op: Kold luft og beskyldninger om hashmisbrug
Se hele videoen med Sara herunder: