'Ex on the Beach'-René erkender: Der røg min stolthed - Her & Nu

'Ex on the Beach'-René erkender: Der røg min stolthed

Det var bestemt ikke sjovt at være René, da Frederik ankom i ‘Ex on the Beach’.

Af Emilie Holm Egebro - 16. september 2019 kl. 22:55

Det er vist ingen hemmelighed, at René bestemt ikke har haft det helt nemt med Tessie under ‘Ex on the Beach’. I aftenens afsnit begyndte det dog endelig at gå rigtig godt mellem dem, men så skete det værst tænkelige – Frederik Skovbjerg, Tessies drømmemand, tjekkede ind i programmet.
LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard afslører: Derfor er jeg med i ‘Ex on the Beach’
Tessie slog dermed fast overfor René, at hun herfra ville satse på Frederik, og at det dermed var slut mellem de to. En besked, som René bestemt ikke blev glad for at få.
– Jeg var ærlig talt målløs, da jeg så Frederik. Det var nok det værste, der kunne ske. Tessie og jeg havde flere gange snakket om, at vi ikke rigtig frygtede nogen af hinandens ekser, som dagene gik, men Frederik var det eneste, der kunne blive et problem, så jeg var slet ikke glad, fortæller han.
LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: ‘Ex on the Beach’-Bastian ville gerne hjem
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Love Island’-hunk indtager ‘Ex on the Beach’
– Jeg vidste godt, at Tessie ville droppe mig, hvis Frederik ankom, men det var jo bare en joke, som vi ikke regnede med ville ske. Så det gjorde ret ondt og fik hurtigt ødelagt en ellers super luksuriøs dag i Grækenland, fortsætter Frederik til Realityportalen.dk og tilføjer, at det bestemt ikke gjorde det hele bedre, at Frederik og Tessie havde sex samme aften:
– Da jeg kom tilbage til villaen, var jeg klar over, at Tessie og Frederik uden tvivl ville ende med at lave noget, men at de havde sex første aften, det gik mig alligevel på. Jeg havde jo trods alt prøvet i et utal af dage uden at få noget som helst. Der røg lidt af min stolthed i hvert fald, idet Frederik kunne gøre noget første aften, som jeg ikke havde kunnet i rigtig mange dage.
LÆS OGSÅ: ÅH NEJ! ’Ex on the Beach’-Amanda misbrugt
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-fyre forsonet efter voldsomt skænderi

Burde have lagt Tessie på is

Som seer kan man måske undre sig over, hvorfor René lader Tessie køre ham så meget rundt i manegen, og det er faktisk også noget, der undrer René selv:
– Jeg burde klart have tænkt “Fuck Tessie” flere gange i løbet af dagene, men det var svær, fordi jeg var blevet glad for hende inde i villaen og var tvunget til at bruge tid med hende, fordi vi jo gik så tæt op og ned ad hinanden derinde. Desuden kan jeg virkelig godt lide at gå efter det uopnåelige. Det er jo jagten, der er det sjove i at score, og Tessie havde været en evig jagt i villaen, forklarer René og fortsætter så:
LÆS OGSÅ: ‘EOTB’-par afslører familieforøgelse: Det kom ret pludseligt
LÆS OGSÅ: Velkendt realityhunk indtager ‘Ex on the Beach’
– Det er dog super mærkeligt at se mig selv blive spillet, som jeg gør, af Tessie. Jeg vidste godt, at følelserne ikke var gengældt, men alligevel er jeg lidt overrasket over, hvor meget jeg virkelig er om hendes lillefinger i programmet. Set i bagspejlet ville jeg da ønske, at jeg måske havde opfattet, hvor meget Tessie havde mig om sin lillefinger, men jeg fortryder absolut intet indtil videre i villaen, jeg er bare mig selv, og det er jeg super glad for.
Se næste afsnit af ‘Ex on the Beach’ i morgen klokken 22.00 på Kanal 4 og Dplay.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Endnu en ‘Gift ved første blik’-baby er kommet til verden
LÆS OGSÅ: Sasja forklarer: Derfor røg jeg ud af ‘Ex on the Beach’