‘Ex on the Beach’-Regitze afslører: Jeg følte mig ensom

Det kan være svært at omstille sig, når man går fra at være omringet af mennesker døgnet rundt, og pludselig ikke er det længere.

Af Linnea Thorseth - 13. april 2022 kl. 6:55

Selvom der bugner af sol, drinks og sjove mennesker, kan det være intenst at gå op og ned af de samme mennesker døgnet rundt. Det var i hvert fald forventningen fra Regitze, inden hun rejste til det Caribiske ø-hav for at deltage i den 7. sæson af ‘Ex on the Beach’.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Jeppe og Marco fra ‘Ex on the beach’ taler om at få børn…

LÆS OGSÅ: Nyt realityprogram søger deltagere

Heldigvis blev denne forventning ikke indfriet.

– Jeg var overrasket over, hvordan man kan holde ud at være sammen med så få mennesker så sammenklemt, jeg troede, at jeg ville blive sindssyg, fortæller ‘Ex on the Beach’-baben i en Q&A hos Realityportalen.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Jeppe og Marco afslører alt

Det intense samvær, som opstod i villaen, påvirkede til gengæld Regitze, da hun kom hjem til Danmark igen.

– Det var så hyggeligt, så jeg følte mig super ensom, da jeg kom hjem, fordi jeg manglede nogen, og det var ikke rart, fortæller Regitze, som til dagligt bor i Aarhus, hvor hun læser erhvervsøkonomi på BSS.

LÆS OGSÅ: WHAT: Mads Moldt skifter navn

Se eller gense Realityportalens Live Q&A med Regitze og Michelle fra ‘Ex on the Beach’ 7.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Realityportalen (@realityportalen.dk)

 

Læs mere om