‘Ex on the beach’-Regitze afslører: Har fået en kæreste

‘Ex on the beach’-stjernen Regitze Bach er blevet ramt af Amors pil.

Af Cecilie Løwert - 8. juni 2022 kl. 6:55

Vi lærte hende at kende i programmet ‘Ex on the beach’, hvor hun ledte efter kærligheden. Deltagelsen bar desværre ikke frugt for Regitze Bach. Men nu fortæller hun, at lykken alligevel har tilsmilet den 21-årige reality-stjerne.

LÆS OGSÅ: Karoline ude af ‘Ex on the beach’: Jeg havde det psykisk dårligt

Regitze har nemlig fået en kæreste.

Regitze Bach og kæresten Nikolai Buhl. (Foto: Privat)

– Han hedder Nikolai. Og han er en meget omsorgsfuld person, som accepterer mig og alt hvad der nu følger med på sidelinjen. Og så er han da også et catch, fortæller Regitze til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Hvad skal der ske i ‘Ex on the Beach’? Du kan være med til at bestemme

Men lykken var ikke skrevet i sten for de to turtelduer, der mødte hinanden på et dårligt tidspunkt.

– Jeg vidste på daværende tidspunkt godt, at jeg skulle rejse til Carribien for at deltage i ‘Ex on the Beach’  2-3 uger efter, og derfor blev det nok kun til en enkelt nat, vi sås, fortæller Regitze, der mødte sin kæreste på Instagram.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-veteran er tilbage på skærmen

Og selvom kæresten Nikolai ikke anede, at Regitze skulle rejse, så var kærligheden fortsat stor, da hun landede i Danmark igen.

– Han vidste ikke, jeg rejste, så fra den ene dag til den anden stoppede jeg pludselig med at svare. Da jeg landede hjemme i Danmark, var jeg stensikker på, at jeg skulle være single og nyde singlelivet. Men man kan ikke løbe fra ægte kærlighed, selvom man prøver at løbe rigtig stærkt, siger hun.

LÆS OGSÅ: Bro bekræfter: Er ikke sammen med Jasmin længere

Regitze Bach og kæresten Nikolai Buhl. (Foto: Privat)

De nyforelskede par har også allerede gjort sig tanker om fremtiden sammen.

– Vi har planer om at flytte sammen, men først når det føles helt rigtigt for os begge to. Men forhåbentligt ikke inden alt for længe, afslutter hun til Realityportalen og indskyder, at de ikke har travlt.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Her er de nye kvinder i ‘De unge mødre’

Læs mere om