'Ex on the Beach'-par afslører stor beslutning - Her & Nu

'Ex on the Beach'-par afslører stor beslutning

Caroline og Mathias har fundet et navn til deres ‘Ex on the Beach’-baby.

Af Louise Vilsbøl - 10. november 2019 kl. 14:55

Om godt og vel en måned bliver Caroline Godrim og Mathias Severinsen, som fandt kærligheden for rullende kameraer i første sæson af ‘Ex on the Beach’, forældre for første gang. Caroline er nu i uge 35, og hu har altså termin midt i december, så nedtællingen er for alvor i gang, og nu afslører Caroline, hvad deres søn skal hedde.
LÆS OGSÅ: ‘Ex On the Beach’-par vender tilbage til skærmen
– SÅ kan vi ikke holde spændingen mere! I har været så nysgerrige på, hvad han skal hedde, og nu kan vi endelig offentliggøre, at vores lille mus skal hedde Oliver. Mor og far glæder os så meget til at møde dig, skriver hun på sin Instagram-profil.
Caroline og Mathias har vidst i et stykke tid, hvad sønnen skulle hedde, men ligesom da de afslørede kønnet, så trak de spændingen ud. Men nu er det altså officielt, at den første danske ‘Ex on the Beach’-baby kommer til at hedde Oliver.
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-vindere afslører familieforøgelse: Det var ikke planlagt
Tilbage i august, da parret afslørede kønnet på deres baby, fortalte Caroline åbent, at selvom det vigtigste var, at det var et sundt og raskt barn, så havde hun altid godt kunnet tænke sig en pige, hvorimod Mathias var mere ligeglad med kønnet.
LÆS OGSÅ: CHOK: Realitystjerne er efterlyst – sporløst forsvundet