IKKE SET PÅ TV: ‘Ex on the beach’-Mads skiftede mening

Mads Andersen tjekker ud af villaen sammen med Emilie i’Ex on the Beach’, men oprindeligt havde han andre planer.

Af Lotte Knudsen - 10. oktober 2021 kl. 20:55

Seerne har været vidne til en kærlighedshistorie udover det sædvanlige i den sæson af ‘Ex on the Beach’, men i den nyeste episode slutter eventyret. Emilie Hoffmann må nemlig forlade villaen, og det sætter Mads i et stort dilemma. Skal han blive eller tage hjem?

– Jeg skrider, siger Mads kort og kontant til de andre deltagere.

LÆS OGSÅ: Ung mor viser sin krop frem

Tidligere på dagen havde han ellers andre planer.

– Min plan var at blive, hvis situationen skulle opstå. Både emilie og jeg var kommet for at få en fantastisk oplevelse, og jeg ville elske at stå der til sidst sammen med nogle af de drenge, som jeg havde været der med fra starten og fejre vores fede rejse, forklarer Mads til Realityportalen.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Nicolai fortæller om sit forhold til Christel på den røde løber til ‘Horror Drive Thru’…

LÆS OGSÅ: Fie Laursen skal være alenemor: Faren er misbruger

I dag fortryder han dog ikke sin beslutning.

– I det sekund hun bliver smidt ud, går det op for mig, hvor meningsløst det ville være at blive derinde. Jeg ville hjem med Emilie. Hun skulle ikke sidde alene på et hotel eller rejse uden mig, forklarer han.

LÆS OGSÅ: Teresa afslører: Derfor er vi ikke kærester

Se klippet fra Discovery+, hvor Mads tager den svære beslutning.

Se hele episoden og resten af ‘Ex on the Beach’ på Discovery+