'Ex on the Beach'-Kristian: Derfor bor jeg i Amsterdam

Nu fortæller Kristian, hvorfor han har valgt at bosætte sig i Holland.

Af Emilie Holm Egebro - 22. oktober 2019 kl. 13:48

Der er ingen tvivl om, at ‘Ex on the Beach’-Kristian er lidt af en international herre. Han har amerikansk far, som bor i Chicago, og en dansk mor. Selv er han opvokset i USA, men kom til Danmark som 16-årig. Fire år efter flyttede han så til Amsterdam i Holland, hvor den 21-årige hunk i dag arbejder som tourguide hos Heineken.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Jill raser: Fortrød sex med Jeppe
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Jeppe: Derfor faldt jeg for Fie
Nu fortæller Kristian, hvorfor han netop har valgt at bosætte sig i Amsterdam:
– Grunden til, at jeg flyttede herned var faktisk bare, at jeg havde en masse venner, som skulle flytte herned for at studere. Jeg arbejdede selv bare på en café i Sønderborg, så jeg kunne enten bare fortsætte med at arbejde der, eller jeg kunne flytte til Amsterdam for at prøve noget nyt, lære en masse nye mennesker at kende og opleve noget, fortæller Kristian i en Instagram-story og fortsætter:
LÆS OGSÅ: UHH: Realitybabes vender tilbage til skærmen – i TRE programmer
LÆS OGSÅ: SAY WHAT! Fie Laursen dater ‘Ex on the Beach’-hunk
– Jeg er en person, som rigtig gerne vil opleve en masse og bo en masse forskellige steder, så jeg tænkte, at det var en virkelig god mulighed for det. Det var egentlig mega spontant, men nu er det endt med, at jeg har boet her i et år nu. Jeg er mega glad for, at jeg tog den beslutning, men det var spontant, og jeg skulle faktisk bare opleve noget.
Se Kristian i sæsonafslutningen af ‘Ex on the Beach’ i aften klokken 22.00 på Kanal 4 og Dplay.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par afslører: Derfor er vi gået fra hinanden
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par har slået op: Kold luft og beskyldninger om hashmisbrug