'Ex on the Beach'-hunk til vanvidseksamen: Det dummeste, jeg har oplevet i mit liv

Realityfyren kørte forgæves helt til Aalborg for at tage sin eksamen. Eksamenen blev nemlig aflyst på grund af en vanvittig fejl, som de fleste store medier berettede om.

Af Lykke Buhl - 7. juni 2019 kl. 13:02

Mange medier, anført af Nordjyske, bragte historien om en skandaleombrust skriftlig eksamen i erhvervsjura på Aalborg Universitet. Eksamenen måtte nemlig aflyses, fordi de studerende ved en fejl fik udleveret en rettevejledning sammen med eksamensopgaven. Dermed fik de studerende altså på forhånd alle svarene til den eksamen, de var kommet for at gennemføre.
LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: ‘Paradise’-babe har fået nye bryster
Men faktisk sad der en realitystjerne midt i orkanens øje til den mislykkede eksamen. Det var nemlig 24-årige Mathias Severinsen fra den første sæson af ‘Ex on the Beach’, der var blandt de 260 erhvervsjura-studerende på Aalborg Universitet, der i går måtte gå hjem uden at gøre den skriftlige eksamen færdig.
– Det var lidt spøjst. Jeg kigger altid hele opgaven igennem, og så kunne jeg godt se, der står “rettevejledning”, og så tænker jeg bare, at det ikke betyder, hvad jeg tror, det gør. Men så læste jeg det hele igennem, og der kunne jeg sgu godt se, at det var alle svarene. Så kiggede jeg sådan lidt op og rundt på de andre, og jeg kunne se på deres reaktioner, at de også havde fået dem! Så grinte jeg sgu bare, for det er det dummeste, jeg har oplevet i hele mit liv, griner realityhunken.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: ‘Ex on the Beach’-hunks med i stort tv-program

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Mathias giver sit ret besynderlige tip til, hvordan man holder længere i sengen

LÆS OGSÅ: Endnu et ‘Nybygger’-par skal være forældre

Håbede på nem eksamen

Der gik dog noget tid før, at der fra universitetets side blev gjort noget ved fejlen med udleveringen af svararkene.
– Jamen, der skete ikke rigtigt noget det første stykke tid, efter de blev gjort opmærksomme på det, og jeg kunne se, alle andre sad og skrev på livet løs – så tænkte jeg bare: “Fair nok, game on!”. Så jeg begyndte at skrive rettevejledningen af. Jeg tænkte, at det var sgu et nemt 12-tal! Så efter en halv time siger de, der er sket en fejl, og eksamen var aflyst, fortæller Mathias, der på grund af sine ærlige medstuderende ikke kunne tage sin eksamen lige så nemt, som han havde håbet.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: ‘Forsidefruer’ vender tilbage med ny deltager
Mathias og hans medstuderende på Aalborg Universitet har stadig til gode at få at vide, hvornår de kan komme til en ny eksamen i skriftlig erhvervsjura. Først skal der nemlig laves en helt ny eksamensopgave, ligesom der skal findes et lokale til afholdelsen af den nye eksamen for de mange studerende.
– Det er fandme bare nedern, den blev aflyst, når jeg var kørt helt fra Herning til Aalborg for det! Og opgaven var mega nem, selv uden facit, så det var virkeligt ærgerligt. Det var virkeligt bare en dum situation på alle måder, lyder det fra Mathias.
Til august er han færdig med sit meritforløb på Aalborg Universitet, og derefter håber han at finde et arbejde, hvor han kan bruge sine evner indenfor salg eller markedsføring.
LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe afslører: Abort var årsag til brud