‘Ex on the Beach’-hunk: Programmet har ændret mig

‘Ex on the Beach’-All Staren er klar til endnu engang at lade sig mærke af knaldeprogrammet.

Af Lykke Buhl - 16. november 2020 kl. 10:00

29-årige Kevin Andrew Sarpong vendte tilbage i femte sæson af ‘Ex on the Beach’ som ‘All Star’, efter han deltog i den første sæson af knaldeprogrammet.

Det var en stor oplevelse for ham, og derfor var han heller ikke i tvivl om, at han skulle være med igen.

– Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at første gang ikke ændrede mig. Man bliver jo mere ekstrovert, fordi man bliver smækket sammen med en masse dejlige mennesker, og for eksempel i sync skal man hele tiden sætte ord på, hvad man føler, og jeg plejer ikke at være en person, som taler meget. Jeg plejer mere at være laid back, fortæller Kevin.

LÆS OGSÅ: Den nye ‘Ex on the Beach’-villa: Lort eller lagkage?

Selv har han godt kunne mærke, at han denne gang var alderspræsident i ‘Ex on the Beach’-villaen, men udefra ser hans liv rimelig meget ud, som det gjorde første gang, han deltog.

– Der er ikke sket de store forandringer siden sidst. Jeg er jo også lidt ældre end de andre, så jeg har lidt min base allerede. Jeg er stadig entreprenør, fortalte han.

Kevin Andrew Sarpong i ‘Ex on the Beach 5: All Stars’ (Foto: Michael Stub)

LÆS OGSÅ: Jeppe afslører sandheden bag break up med Sara

Dog er Kevin endnu engang klar til at lade sig mærke af realityprogrammet, og det kan godt betyde, at hans faste base som entreprenør i Sønderjylland skal rykkes op med roden.

– Jeg har ikke været den der type, der har prøvet at hype mig selv på de sociale medier. Jeg har været meget tilbageholdende, det er nok også bare lidt min personlighed, fortæller Kevin, der dog ikke afviser, at han vil have en lidt anden tilgang til at sin genfundne realitystjerne-status denne gang.

– Så nu må vi se, hvad denne her oplevelse kommer til at gøre!

LÆS OGSÅ: Dette par knalder første aften i ‘Ex on the Beach’-villaen

Til daglig bor Kevin i Åbenrå, men han overvejer, om ‘Ex on the Beach 5: All Stars’ skal blive hans springbræt til at flytte til storbyen og måske springe ud som musiker.

– ‘Ex on the Beach’ er en god lille pause til lige at finde ud af, om det er back to bullshit eller om jeg skal prøve noget helt nyt. Måske indenfor musik og sådan noget. Jeg skriver og rapper lidt og den slags, og jeg har mange kammerater, der er inde i det erhverv, forklarer han.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerner afsløret: Tog hjem sammen

LÆS OGSÅ: Kamerahold til Amalies fødsel: Ikke et valg jeg selv har taget