'Ex on the Beach'-hunk fik punkteret sin lunge: Sådan går det nu

Nu fortæller Morten, hvordan det går med ham efter han punkterede en lunge i januar.

Af Emilie Holm Egebro - 16. februar 2019 kl. 08:55

For en måned siden var den velskårne ‘Ex on the Beach’-hunk Morten Kjeldsen ude for lidt af en voldsom oplevelse.
Han var en nat pludselig vågnet op og kunne ikke trække vejret. Han måtte derfor hurtigt på hospitalet, og det viste sig, at hans ene lunge var punkteret. Derfor måtte reality-hunken på operationsbordet og lå efterfølgende til observation i flere dage.
LÆS OGSÅ: Dansk realitypar åbner op om børneplaner

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan, hvor vildt ‘Ex on the Beach’-deltagerne festede på første aften


LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk sagde nej til ‘Ex on the Beach’
Heldigvis er Morten nu tilbage i topform:
– Jeg har det fantastisk nu! Jeg er sgu ikke sådan til at slå ud. Faktisk stod jeg i fitnesscenteret dagen efter, jeg blev udskrevet. Jeg var indlagt i fire dage efter operationen med indlagt dræn i lungen, og der lå jeg bare og hyggende med Q&A på Instagram, helt væk på morfin, fortæller Morten til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Åh åh! Jytte ødelægger det for Linse
LÆS OGSÅ: Irina bryder sammen for rullende kameraer
– Så tiden gik nu hurtigt nok, selvom smerterne var store. Med det samme slangerne var ude, og hulet var lappen til, så var jeg så god som ny på et par timer, og nu er alt bare godt, fortsætter han.
LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy: Sådan går det på mit nye job
Se et billede af Morten fra hans indlæggelse nedenfor:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Efter 3 lange dage på Kolding sygehus er jeg nu endelig blevet udskrevet og kommet hjem i god behold. Natten til søndag klappede min ene lunge sammen mens jeg lå og sov, det lyder for sindsygt at sådan noget kan ske ud af det blå og lægerne siger at den salgs bare kan ske ? i know (WTF) anyways jeg blev opereret omgående og det hele gik godt ??har for første gang mærket hvad min skatte penge går til, det dansk sygehus har været en fornøjelse at ha med at gøre. Ren luksus at blive passet og plejet og har virkelig værdsat venner og familie der har været på besøg og ikke mindst alle jeres grineren spørgsmål på Q&A som har været god tidsfordriv ? #backontrack

Et opslag delt af Morten Kjeldsen ? (@morten.physique) den

LÆS OGSÅ: Karsten Ree opereret akut: Kvæstet efter styrt