’Ex on the Beach’-hunk dropper sin virksomhed for programmet

Kristian tøvede ikke med at slå bremserne i for sin nyopstartede virksomhed, da han fik muligheden for at være med i ’Ex on the Beach’.

Af Lykke Buhl - 24. august 2019 kl. 10:58

Kristian er en rejselysten herre. Han kom til Danmark som 16-årig fra USA, og efter fire år i landet er han flyttet til Holland. Her arbejder han som tour guide hos Heineken, og så ejer han sin egen nyopstartede virksomhed.
– Jeg har selv startet tøjmærke nede i Amsterdam. Jeg har lært de seneste par år, at hvis der er noget, jeg gerne vil, så skal jeg bare gøre det, fortæller ’Ex on the Beach’-hunken.
Da han har planer om at studere International Business i fremtiden, så startede han virksomheden som del af en læringsproces for sig selv.
– Man kan virkelig lære meget fra bare at gøre noget i stedet for kun at lære om det. Så jeg startede tøjmærket for at se, hvordan man opretter en virksomhed, hvordan virksomheder fungerer, og hvordan man skal bruge pengene, forklarer Kristian.
LÆS OGSÅ: Efter store smerter: Dét fejlede ‘Årgang 0’-stjerne

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor ‘De 3 Wichmanns’ fortæller om deres tøjmærke Forrest&Bob

LÆS OGSÅ: Gavmilde Bro: Giver sin lillebror VILD studentergave

Virksomheden må vente

Dog forlod Kristian sin nye virksomhed med det samme, da han blev tilbudt at være med i ’Ex on the Beach’. På trods af, at han er enemand på projektet, så mener han, at virksomheden godt kan tåle at stå stille, mens han er væk.
– Det kan den på grund af, at den er så ny. Altså fem måneder, så den er meget, meget ny. Og jeg synes også, det giver en masse gode muligheder, at jeg er med i ’Ex on the Beach’, forklarer Kristian, der med sin deltagelse håber på at få en større platform at brede kendskabet til sin virksomhed ud på.
Her kan du møde alle de deltagere, du kan glæde dig til at følge med i på skærmen, når ‘Ex on the Beach’ har premiere søndag den 1. september.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING! Kæmpe ændring i ‘De unge mødre’
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne har fundet kærligheden